Actorii din spatele mastilor! Te asteptai ca ei sa interpreteze asemenea roluri? GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:39

De-a lungul timpului probabil ca ai urmarit zec de filme in care persoanjele principale au fost tot felul creaturi, mai mult sau mai putin frumoase.

Desigur, de cele mai multe ori nu am reusit sa vedem cine este actorul din spatele mastii. Asa ca ne-am gandit sa va aducem aminte care sunt persoanele ce au dat viata unor persoanje celebre din filme.

Nu este usor sa fii actor, mai ales daca ai de jucat rolul unui personaj ciudat, din punct de vedere al aspectului fizic. Inainte sa intre pe platourile de filmare pe langa faptul ca trebuie sa cunoasca replicile la perfectie, ei trebui sa petreceaca si cateva ore bune pentru a intra la propriu in pielea personajului.


Asa ca, daca te-ai intrebat vreodata cine se ascunde in spatele persoanjelor tale preferate sau a celor care te-au terorizat poti vedea mai jos.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.