Actorii din "Tradarea" asa cum nu i-ai vazut niciodata pana acum! Uite cum arata Cemile in viata de zi cu zi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:08

In Turcia, este cel mai vizionat serial al tuturor timpurilor, iar in Romania s-a transformat intr-un real FENOMEN!

“Tradarea” este serialul care va tine cu sufletul la gura! Poate ca sunteti la curent cu situatiile dramatice prin care trece familia lui Cemile, dar ce nu stiti este ca in spatele personajelor voastre favorite se ascund detalii inedite!

In primul rand, serialul a fost filmat pe parcursul a trei ani de zile, iar actorii, treptat, au trecut prin foarte multe schimbari de look. O sa fiti surprinsi sa vedeti ca nu sunt atat de batrani, precum par!

Cemile, personajul principial feminin din “Tradarea”, interpretat magistral de actrita Ayca Bingol, are doar 39 de ani.

Iata ca atunci cand NU isi joaca rolul, este de nerecunoscut! In film, Cemile este o mama trecuta prin multe greutati. In realitate, tristetea si ingrijorarea nu se citesc pe chipul actritei. Din contra! Fiecare aparitie publica a ei este extrem de cocheta si eleganta iar zambetul reprezinta farmecul ei aparte. Ca sa va convingem ca este total diferita fata de personajul Cemile, va dezvaluim si ca actrita Ayca canta dumnezeieste si se misca bine de tot pe scena!

In serialul “Tradarea” este inselata de sot, in viata reala are o casnicie de vis.

S-a casatorit cu cel mai bun prieten al sau, tot actor si el, Ali Altug, pe care l-a cunoscut pe bancile facultatii.

Acum, va dezvaluim cum arata intr-o zi obisnuita mustaciosul comandant Ali, sotul lui Cemile. Dupa cum vedeti, talentatul actor turc, Erkan Petekkaya, in varsta de 44 de ani, NU poarta mustata. In cazul lui, pe cat de infidel este pe marile ecrane, pe atat de credincios ii este sotiei lui in realitate.

Erkan este casatorit de ani de zile si are un baiat cu turcoaica Didem.##VIDEO135693##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un alt personaj interesant este Caroline Akarsu, rivala lui Cemile, mai exact cea care i l-a furat pe Ali! Actrita de origine germana, Wilma Elles, nu stia o boaba de turca atunci cand

a dat castingul pentru acest rol, dar iata ca, desi are doar 28 de ani, a reusit sa impresioneze. La inceputul fimarilor, Caroline memora fonetic textul pe care avea sa-l spuna. Asta ne aduce aminte de Hurrem din "Suleyman Magnificul", care la fel, a invatat limba turca tot pentru telenovela vietii ei. Caroline este de-o frumusete rapitoare. Are 1, 80 inaltime, 54 de kilograme si a fost model! Se observa diferente clare intre look-ul de pe catwalk si cel din ”Tradarea”!

Pe Aras Bulut il stiati drept printul Baiazid in "Suleyman Magnificul" iar acum il vedeti in serialul "Tradarea"

cum il interpreteaza pe Mete, fiul razvratit al comandantului Ali. Tanarul in varsta de doar 24 de ani este un actor indragostit de muzica. Pasiunea lui este sa cante la mandolina. Pentru tinerele care tranjesc dupa el, trebuie sa le spunem ca Aras are o iubita, pe turcoaica Ceylan Capa.

Pe platourile de filmare construite special pentru filmul "Tradarea" s-au legat prietenii adevarate. Cand camerele nu erau pornite, actorii se distrau copios.

Va aratam acum IN PREMIERA, poate cel mai emotionant moment din culise, acela in care s-a dat STOP, pentru ca s-au incheiat filmarile!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.