Actorul american Kevin Spacey a fost achitat de toate acuzațiile de agresiune sexuală

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 27 apr 2024, 01:45

Cunoscutul actor Kevin Spacey a scăpat de toate acuzațiile de agresiune sexuală.

Sursa: https://www.facebook.com/KevinSpacey

Cunoscutul actor Kevin Spacey a scăpat de toate acuzațiile de agresiune sexuală.

Kevin Spacey a fost achitat într-un proces în care îi fuseseră aduse 9 capete de acuzare privind agresiunea sexuală a patru bărbați.

Actorul Kevin Spacey a scăpat de acuzațiile de agresiune sexuală

Actorul american, Kevin Spacey, a fost declarat nevinovat miercuri, 26 iulie 2023, într-un proces judecat la Londra, în care a fost acuzat că a agresat sexual patru bărbați între anii 2001 şi 2013.

Kevin Spacey, deținător a două Oscaruri, a pledat nevinovat pentru toate acuzațiile și la finalul procesului de la Tribunalul Southwark Crown din Londra, juriul a ajuns la aceeași concluzie.

Citește și: Deea Maxer și iubitul ei vor să treacă la nivelul următor: „Robert vrea să fie tată”. Cei doi îndrăgostiți au dat vestea cea mare

Deliberarea a durat aproximativ 12 ore, iar juriul nu a putut ajunge la nici o concluzie, astfel că judecătorul i-a întrebat dacă pot ajunge la o decizie cu majoritate de 10 la 2 și,

în mai puțin de o oră au anunțat că actorul e nevinovat în toate cele 9 capete de acuzare.

Kevin Spacey a venit în fața presei pentru a oferi o scurtă declarație prin care a susținut că: „Îmi imaginez că mulți dintre voi puteți înțelege că o să îmi ia ceva timp să procesez totul, după ce s-a întâmplat astăzi aici. Dar vreau să spun că sunt extrem de recunoscător juriului pentru că a stat să examineze toate probele și toate datele cu atenție, înainte să ia decizia.

Și am primit verdictul cu smerenie. Vreau să mulțumesc și angajaților tribunalului, agenților de securitate care au avut grijă de noi în fiecare zi, echipei mele de avocați care au fost aici zi de zi și… atât am de spus la acest moment”.

Ce acuzații i-au fost aduse actorului Kevin Spacey?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Celor patru acuzatori, din Marea Britanie, le-a fost ascunsă identitatea, conform legilor britanice. Aceștia au susținut că actorul este un prădător și un abuzator sexual.

Spacey, care a condus Teatrul The Old Vic din Londra între 2004 și 2015, a fost acuzat că a drogat și a întreținut un act sexual cu un tânăr actor în timp ce dormea. Alte acuzații au venit de la un șofer care a susținut că Spacey l-a strâns atât de tare de organele genitale încât „aproape că a ieșit de pe șosea".

Un alt acuzator a spus că Spacey l-a supus la „abuzuri sexuale umilitoare", iar al patrulea a povestit că l-a sărutat pe gât și i-a spus „să stea liniștit”, după care a început să-l atingă în zonele intime.

Citește și: Demet Ozdemir, protagonista serialului Prizoniera destinului, iubește din nou! Iată de cine s-a îndrăgostit frumoasa actriță, la scurt timp de la divorțul de fostul ei soț

Și actorul a depus mărturie. El a povestit, cu ochii în lacrimi, cum aceste acuzații i-au distrus viața.

Acesta le-a povestit juraților că „Am fost judecat înainte ca prima întrebare să fie pusă sau să se răspundă la ea. Mi-am pierdut slujba, mi-am pierdut reputația, am pierdut totul în câteva zile".

Acuzațiile au apărut în 2017, la începutul mișcării #MeToo, într-un moment în care Kevin Spacey era actorul principal în serialul Netflix „House of Cards”. În urma acuzațiilor, el a fost exclus din serial. Actorul a fost găsit nevinovat de agresiune sexuală și în octombrie 2022, în SUA

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.