Actorul Bogdan Stanoevici: "Sunt mandru ca am avut ocazia ca Alain Delon sa ma serveasca cu sampanie" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:02

Bogdan Stanoevici vorbeste in premiera la "Draga mea prietena" despre perioada petrecuta in Franta si despre intoarcerea definitiva in Romania.

Bogdan Stanoevici, a debutat si in cinema, tot din anul intai de facultate, sub indrumarea si atentia profesorului sau Amza Pellea.Devine astfel unul din actorii cei mai populari si mai iubiti de tanara generatie,un adevarat simbol al intregii generatii.

Alura sa bonoma,ochii catifelati,ce-ti mangaiau sufletul privindu-l,modestia si dezinvoltura sa,au patruns adanc in inimile tuturor.In 1987,an cand se muta la Bucuresti,filmul Sania albastra,ii aduce consacra de actor complex,bucurandu-se de o excelenta critica de specialitate.


In 1979,prin casatorie,de muta in Franta,unde alaturi de ceilalti actori romani stabiliti acolo,dar si alaturi de celebritari ca:Gerard Depardieu,Barbara Schultz,Alain Delon si Jean Paul Belmondo,filmeaza cu o daruire iesita din comun.

Dupa 22 de ani de absenta,pe 4 februarie 2011,se reintoarce definitiv in Romania.Aici isi cunoscuse marea dragoste,pe Irina,careia ii spune:"fondanta mea delicioasa",afirmand:"ca ar vrea sa o deguste bucatica cu bucatica,pentru a nu se mai satura de ea".