Actorul care il interpreteaza pe pasa Rustem in «Suleyman Magnificul» isi cauta sotie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 iul 2022, 06:10

E divortat de trei ani, dar asteapta sa-si intalneasca marea iubire, mai ales ca el crede cu tarie in dragoste la prima vedere.

Actorul Ozan Guven (38 de ani), care-l interpreteaza pe boierul Rustem in serialul “Suleyman Magnificul”, a stat de vorba, in exclusivitate, cu reporterii ziarului Libertatea.

Ozan isi aminteste cu mare bucurie de momentul in care a aflat ca a luat castingul pentru rolul care i-a schimbat viata: “S-a facut un casting la care m-am prezentat imediat. Auzisem de la colegii de breasla ca se cauta actor pentru rolul boierului Rustem si m-am prezentat.

Sunt unul dintre actorii carora sansa le-a suras. Am trecut cu brio probele de la casting. tin minte si acum ca abia asteptam sa incepem filmarile. Mi-a placut «Suleyman Magnificul » inca de la primul episod, urmarisem tot!”. De cand a pasit pentru prima data pe platourile de filmare, s-a imprietenit la catarama cu ceilalti actori.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Chiar

daca ritmul de filmare este unul epuizant, actorul nu se plange. “O zi este libera, duminica, dar nu mereu. Filmarile dureaza si cate 12 ore pe zi. Proiectul acesta este foarte important si ne dedicam trup si suflet pentru ca totul sa iasa bine”, ne-a declarat actorul. in viata personala nu se poate declara pe deplin implinit, caci inca nu si-a gasit jumatatea. “Am divortat in urma cu trei ani, iar acum ma concentrez asupra proiectelor profesionale.
Dar cred in dragoste la prima vedere si as vrea sa o intalnesc!”. “Boierul Rustem” nu are un portret al femeii ideale, dar spune ca mainile sunt un element esential. “Prima data ma uit la chipul ei, evident, apoi la maini. imi plac mainile ingrijite. Nu am un sablon pe care il caut”.( sursa libertatea.ro)

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.