Actorul care il interpreteaza pe Yilmaz in „Ma numesc Zuleyha”, declaratii despre ce isi doreste sa faca dupa ce omenirea va reveni la normalitate

Author: D.I.
Foto(7)

Perioada pe care o traverseaza intreaga lume este una foarte dificila, nici celebrii actori din serialul de success "Ma numesc Zuleyha", nu fac exceptie.

Ugur Gunes, interpretul lui Yilmaz, s-a retras in izolare in casa sa din Istanbul. Intr-o declaratie oferita presei din Turcia, chipesul actor recunoaste ca ii este greu, pentru ca e o persoana foarte activa, obisnuita cu ore multe de munca pe platourile de filmare.

 " Acum suntem in pauza de filmari, sper sa reluam cat mai curand activitatea. Ma bucur de aceasta <pauza> fortata, dar si mie, ca tuturor, imi este greu sa stau izolat, fara prietenii sau colegii mei, fara munca mea pe care o iubesc",  a

declarat Ugur Gunes.

Carismaticul actor este un om echilibrat caruia ii place sa isi faca planuri de care sa se tina. Pasionat de natura si geografie, stie deja ce va face dupa ce va trece aceasta pandemie.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"O sa imi iau cortul si o sa ma duc in natura, sa ma bucur de grandoarea ei.

O sa stau cat mai mult printre oameni, o sa ma bucur de cei dragi, voi colinda ore intregi strazile din Istanbul. Vom descoperi ca suntem fericiti cu fiecare zi pe care o avem
".

Pe Ugur Gunes il puteti urmari maine seara, incepand cu ora 20.00, in rolul lui Yilmaz din serialul „Ma numesc Zuleyha", la Kanal D.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.