Actorul Erkan Petekkaya, despre nebunia serialelor turcesti, Hagi, Ceausescu si Dracula

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 20:10

Serialele turcesti prind din ce in ce mai mult teren in Romania, lasand in urma era telenovelelor mexicane. Totul a inceput cu "Suleyman Magnificul" si a continuat cu "Puterea destinului" sau "Tradarea".

Despre succesul acestor seriale Ziare.com a stat de vorba cu actorul turc Erkan Petekkaya, din "Tradarea" si "Dila", o noua productie care va fi difuzata la Kanal D incepand din 20 aprilie.

L-am intrebat pe Erkan Petekkaya ce stie despre tara noastra, iar raspunsul sau a fost foarte clar: "Gica Hagi, Nadia Comaneci, Ceausescu si Dracula". Mai mult, actorul chiar vrea sa viziteze Delta Dunarii si Castelul lui Dracula.



Serialele turcesti sunt foarte bine primite de romani. Care credeti ca este atuul serialelor turcesti?

In ultimii ani, serialele turcesti au devenit un "trend" in grilele de programe ale televiziunilor din multe tari. La succesul lor contribuie deopotriva povestea- scenaristii sunt extrem de buni- actorii, regizorii, scenografii...

Locatiile de filmare sunt, in foarte multe cazuri, destinatii exotice, pentru autenticitatea scenelor.
Acestea toate fac ca productiile turcesti sa fie, in general, scumpe. Rezultatele sunt pe masura, serialele fiind foarte gustate de un public din ce in ce mai variat, din diferite zone geografice.

Totul a inceput cu "Suleyman Magnificul". Ati vazut serialul?

Chiar daca nu am vazut toate episoadele, "Suleyman" m-a prins si pe mine. Am incercat sa il privesc cu ochi de "specialist", nu de simplu spectator.
De departe pot sa spun ca este un produs de televiziune de cea mai buna calitate. Desi spune o poveste istorica, departe de zilele noastre, prin scenariul scris impecabil, veridicitatea personajelor, jocul actorilor, frumusetea decorurilor si acuratetea detaliilor, a castigat inima publicului. Cred ca "Suleyman Magnificul" va deveni, pentru multa vreme, un reper in materie de seriale, nu neaparat turcesti.

Care este cea mai mare provocare pentru un actor in Turcia?

Cititi interviul complet pe ziare.com.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?