Actorul Erkan Petekkaya și soția lui, devastați de veștile dureroase sosite din orașul Antakya, unde mai multe rude ale lor au fost prinse sub dărâmături în timpul teribilelor cutremure!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 feb 2023, 10:55

Celebrul actor Erkan Petekkaya și soția lui au primit vești triste din orașul Antakya, unde rudele lor au fost prinse sub dărâmături în timpul dezastrului provocat de cutremurele devastatoare! „Nu, Doamne ajută-i pe toți”

Erkan Petekkaya (52 de ani) face parte din categoria celor mai apreciați actori ai Turciei. În cele trei decenii de activitate pe platourile de filmare, celebrul actor a reușit să cucerească publicul cu multe roluri magistral interpretate în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese și notorietate chiar și pe plan internațional. De curând, îndrăgitul actor și familia lui au trecut prin cele mai grele momente, deoarece multe rude de-ale soției sale au fost grav afectate de cumplitele cutremure.

Actorul Erkan Petekkaya și soția lui, devastați de veștile dureroase sosite din orașul Antakya, unde mai multe rude ale lor au fost prinse sub dărâmături în timpul teribilelor cutremure

Erkan Petekkaya a devenit cunoscut publicului din România încă din anul 2010, când a jucat în serialul Trădarea, iar apoi a revenit la Kanal D în anul 2015, în producția Dila și în anul 2017 în serialul Fortuna pe Bosfor, care i-a adus mare succes.

Citește și: Momente dramatice pentru renumitul actor Erkan Petekkaya! Rudele soției sale din orașul Antakya au fost grav afectate de teribilele cutremure! „Vă rugăm să ne ajutați!”

Pe plan profesional celebrul Erkan Petekkaya s-a bucurat de o carieră strălucită presărată cu multe reușite de-a lungul anilor, însă și dincolo de platourile de filmare actorul a avut parte de împliniri sufletești deoarece are o familie frumoasă, alături de soția lui, Didem și de fiul lor Cano, care reprezintă centrul universului lor.

De curând, însă, viață lor de familie a fost dată peste cap de cutremurele care au făcut prăpăd în Turcia. În ciuda faptului că locuiesc de foarte mulți ani în Istanbul, Erkan și soția lui au încă multe rude stabilite chiar în zonele care au fost grav afectate de efectele devastatoare ale seismelor produse recent.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe 8 februarie, celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare câteva mesaje prin intermediul cărora le cerea autorităților locale să intervină rapid pentru a le salva rudele prinse sub dărâmături.

„Rudele apropiate ale soției mele, Didem Petekkaya, sunt sub dărâmături. Nu le putem contacta! Vă rugăm să ne ajutăți! Fie ca Allah să ne ajute pe noi toți!”, a

scris Erkan Petekkaya pe Instagram.

În cursul zilei de 10 februarie, din păcate celebrul actor și soția lui au primit vești triste și dureroase din zona în care locuiau rudele lor. Didem Petekkaya a publicat un mesaj sfâșietor pe contul ei de socializare, prin care își exprimă suferință profundă și imploră divinitatea să îi ajute pe toți cei dragi.

„Nu, Doamne ajută-i pe toți!”, a

spus Didem într-o postare pe contul ei de Instagram, potrivit gecc.com.tr

Citește și: Cum se simte celebrul Erkan Petekkaya la câteva luni de la spitalizare! Iată cum arată în prezent îndrăgitul actor și ce planuri are!