Actorul Gary Graham a decedat la vârsta de 73 de ani: Era cunoscut pentru rolul pe care l-a interpretat în „Star Trek: Enterprise”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 24 ian 2024, 13:57

Cunoscutul actor Gary Graham a decedat la vârsta de 73 de ani.

Cu un parcurs de peste 50 de ani în industria filmului și televiziunii, Gary Graham, figura iconică a science fiction-ului, a părăsit scena vieții la vârsta de 73 de ani, lăsând în urmă o moștenire impresionantă și fanii într-o stare de tristețe.

Gary Graham a decedat la vârsta de 73 de ani

Un alt nume remarcabil din lumea cinematografiei a plecat dintre noi, lăsând în urmă o moștenire impresionantă în domeniul science fiction.

Gary Graham, actorul cunoscut pentru rolul său în „Star Trek: Enterprise” și „Alien Nation”, a decedat la vârsta de 73 de ani în locuința sa din Spokane Valley, Washington. Tragicul anunț a fost făcut recent de către soția sa, Becky Graham.

Cu o carieră care s-a întins pe parcursul a 50 de ani, Graham și-a început cariera în 1976, cu un rol în serialul western „The Quest”.

Ulterior, a devenit un nume cunoscut în lumea serialelor precum „Starsky and Hutch”, „The Incredible Hulk” și „The Dukes of Hazzard”.

Cu toate acestea, a fost în domeniul science fiction că Graham și-a lăsat amprenta cea mai semnificativă. Rolul său notabil ca ambasador Soval în „Star Trek: Enterprise” și detectivul Matthew Sikes în „Alien Nation” i-au adus o popularitate deosebită printre fanii genului.

Citește și: Când viața bate filmul! Actrița principală din “Poveste din Anatolia”, despre perioada în care studia actoria

Becky Graham, soția actorului, a anunțat decesul

Decesul actorului a fost confirmat de soția sa, Becky Graham, care a dezvăluit că cauza morții a fost un stop cardiac. Cu studii medicale la University of California, Irvine, Gary Graham și-a început cariera artistică în 1976 și a continuat să își dezvolte talentul în diverse producții de televiziune și film.

Pe lângă soția sa, actorul le lasă în urmă pe fiica sa, Haley, și pe surorile sale Colleen și Jeannine.

Susan Lavelle, prima sa soție, a împărtășit vestea tristă pe Facebook, amintindu-și de parteneriatul lor și lăsând mesaje emoționante despre personalitatea lui Graham.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Cu o profundă tristețe, vă anunț că Gary Graham, fostul meu soț, actor extraordinar și tatăl unicului nostru copil, Haylee Graham, a decedat astăzi. Suntem complet devastați, mai ales fiica noastră Haley. Soția sa, Becky, a fost alături de el.”

Citește și: Nominalizările la Premiile Oscar în 2024. Care sunt cele mai bune filme ale anului?

Despre moartea lui Gary, Lavelle a adăugat: „Acest lucru a fost brusc, așa că vă rugăm să vă rugați pentru fiica noastră în timp ce navighează prin acest lucru numit durere.”

Fiica lui Gary Graham, Haylee, a realizat o postare pe Facebook prin care își arată durerea față de pierderea suferită.

Cu contribuții remarcabile în domeniul cinematografiei și un impact puternic asupra genului science fiction, Gary Graham va rămâne adânc în amintirile fanilor și colegilor săi de breaslă. Familia și prietenii îi vor aduce un omagiu sincer pentru cariera sa impresionantă și personalitatea memorabilă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.