Actorul Mihai Răducu s-a stins din viață la 64 de ani! Unde și când va fi înmormântat acesta

Autor: Diana Ghita

Actorul Mihai Răducu a trecut în neființă

Sursa: Facebook Mihai Răducu

Teatrul românesc a fost zguduit de o veste tragică: trecerea în neființă a actorului Mihai Răducu. Anunțul a fost făcut public pe rețelele sociale, iar acesta i-a șocat atât fanii, cât și colegii săi de scenă.

Mihai Răducu a părăsit această lume joi, pe 22 august, în jurul orei 14:00, la vârsta de 64 de ani, iar acest eveniment a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și admirat. Deși cauza exactă a decesului nu a fost încă făcută publică, durerea pierderii este resimțită profund în comunitatea artistică.

Mihai Răducu a fost un actor talentat

Mihai Răducu a fost mai mult decât un simplu actor, a fost o figură emblematică a teatrului și cinematografiei românești. Absolvent al Universității Naționale de

Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) în 1982, Răducu s-a format sub îndrumarea unor titani ai scenei românești, precum Florin Zamfirescu și Marcel Iureș. Aceste influențe puternice și-au pus amprenta pe stilul său de joc și l-au făcut unul dintre cei mai apreciați actori ai generației sale.

În perioada sa de formare, Mihai Răducu a fost coleg de promoție cu actori precum Bianca Brad și Mihai Călugărița, personalități care, la rândul lor, au cunoscut succesul și recunoașterea în lumea artistică.

Vestea dispariției lui Mihai Răducu a fost un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut. Bianca Brad, o apropiată a actorului, și-a exprimat, prin intermediul unei postări pe Facebook, durerea și neputința în fața unei pierderi atât de mari.

Citește și: Mesajul lui Dan Negru după moartea lui Alain Delon: „Întâlnirea lui Piersic cu Delon ar fi fost memorabilă” Ce legătură a existat între cei doi actori

Unde și când va fi înmormântat actorul Mihai Răducu

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu lui Mihai Răducu pot face acest lucru la Capela Cimitirului Ghencea Civil, unde trupul neînsuflețit al actorului va fi depus. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, iar la ceremonie sunt așteptate numeroase personalități din lumea artistică, care vor veni să-și ia rămas bun de la unul dintre cei mai iubiți actori ai generației sale.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

„Tocmai am aflat că fostul meu coleg de grupă din facultate, Răducu Mihai, a plecat astăzi dintre noi.

Sunt absolut șocată și m-a întristat foarte tare vestea. Nu pot să o cuprind... Nu pot să cred... Să înțeleg. Vorbeam foarte rar și ne vedeam și mai rar, dar aveam o legătură aparte. La încheierea facultății am jucat împreună în *Romeo și Julieta*. Îmi spunea Biencuța sau Brăduleț Brăduț drăguț. Avea ochii de un albastru infinit și o voce caldă, molcomă.

Iubea foarte mult caii și chiar avea spiritul unui haiduc.

Dar cel mai mult și mai mult o iubea pe frumoasa lui fiică, de care era foarte mândru și despre care îmi povestea cu multă emoție și bucurie. Of, dragă Mihai... Îmi pare nespus de rău că nu am mai apucat să ne vedem sau măcar să ne auzim înainte să pleci. Dumnezeu să te ierte și să-ți dăruiască liniștea sufletească pe care o căutai. Drum lin în Lumină, în Acea Lumină vindecătoare despre care scriam aici azi, cam pe la ora la care te pregăteai să pleci.

Citește și: Primele imagini cu Florin Piersic la 5 luni de la externare. Marele actor a transmis un mesaj fanilor

L.E.: Cei care vor să aducă un omagiu prietenului, colegului, actorului Mihai Răducu, pot veni vineri, 23 august, între orele 15:00-20:00, la capela Cimitirului Ghencea Civil, B-dul Ghencea nr. 18, unde va fi depus sicriul cu corpul neînsuflețit al actorului.
Înmormântarea va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, la același cimitir.  Dumnezeu să îl odihnească!”,  a transmis Bianca Brad, în postarea ei.

Moartea lui Mihai Răducu reprezintă o pierdere imensă pentru teatrul și cinematografia din România. Actorul a lăsat în urmă nu doar roluri memorabile, ci și o moștenire artistică valoroasă care va dăinui în timp.

Sursă foto: Facebook Mihai Răducu