Actorul Mircea Albulescu trece prin momente extrem de grele! Maestrul a ajuns la spital dupa ce ar fi suferit un preinfarct

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:15

Mircea Albulescu se afla intr-un hotel din Timisoara cand a inceput sa se simta rau. Aseara a sustinut un spectacol in fata publicului banatean fara sa dea semne de boala.

Mircea Albulescu a ajuns in aceasta dimineata, in jurul orei 6, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean din Timisoara. Actorul nu a fost adus cu Ambulanta, ci a venit singur cu un taxi. Medicii spun ca acuza dureri puternice in piept. 00.20
Doctorii de la Institutul de Cardiologie spun ca maestrul este in stare buna si ca nu si-a pierdut simtul umorului chiar daca a ajuns  pe patul de spital.

Maestrul a jucat, aseara, pe scena Filamonicii Banatul piesa "Badaranii". Colegii de scena spun ca actorul era intr-o forma de zile mari. A glumit  si nu s-a plans ca s-ar fi simtit rau.

Actorul le-a spus medicilor ca este ingrijorat ca nu va putea sa joace in aceasta seara  la Deva. Cardiologii vor sa il tina sub supraveghere minim 24 de ore, timp in care il vor suspune unui set complet de analize.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mircea Albulescu a mai fost internat in luna ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde a ajuns dupa ce i s-a facut rau pe strada. El a stat internat o zi, medicii stabilind ca acesta a avut tensiunea marita. Actorul are 80 de ani si inca joaca pe scena Teatrului National din Bucuresti.