Actorul Mircea Anca, de nerecunoscut dupa lupta cu leucemia

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:14

Actorul Mircea Anca se lupta de doi ani de zile cu o boala necrutatoare. A stat 8 luni de zile intr-un spital din Israel unde a fost supus unui dublu transplant de maduva.

Un artist desavarsit care iubeste scena si teatrul, actorul Mircea Anca a putut sa treaca peste momentele dificile cu ajutorul si sprijinul familiei. Miracolul vindecarii l-a reprezentat sotia si fiul actorului care au fost in permanenta alaturi de el. Mircea Anca a declarat la" CanCan TV" ca a fost nevoit sa joace cel mai greu rol din viata lui, acela de supravietuitor. Lupta cu boala l-a invatat sa pretuiasca viata si a descoperit ca psihicul conteaza foarte mult pentru un bolnav de cancer.
Nu i-a uitat nici pe colegii de la Teatrul National sau studentii lui care au facut tot posibilul sa stranga fonduri necesare tratamentului. Reintors in tara, Mircea Anca se bucura ca este in viata si ca ce a fost mai greu s-a dus. I-a lipsit foarte mult tratrul si scena si abia asteapta sa isi revina complet pentru a a juca din nou." Abia astept sa ajung la teatru, mi-e dor de scena

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.