Actorul Onur Tuna, transformare fizica radicala! Iata cum arata celebrul actor care a dat viata personajului Ferman in serialul Doctorul minune, la cateva luni de la incheierea filmarilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 oct 2021, 19:00
video Foto(5)

Onur Tuna este considerat unul dintre cei mai carismatici si talentati actori ai momentului in Turcia.

Indragitul actor Onur Tuna, care a dat viata personajului Ferman in serialul fenomen Doctorul minune, a fascinat publicul feminin inca de la primele sale aparitii pe micile ecrane in seriale de succes. Ochii sai de un albastru incredibil, au cucerit multe femei frumoase de-a lungul timpului. Insa mai cu seama de cand a devenit celebru, Onur Tuna a inceput sa fie din ce in ce mai vanat chiar si de colege de breasla.

Onur Tuna, transformare fizica radicala, dupa incheierea filmarilor pentru Doctorul minune!

Ajuns la frumoasa varsta de 36 de ani, celebrul actor, Onur Tuna se bucura de un succes urias in cariera, dar si de admiratia femeilor, fiind in continuare considerat actorul cu cei mai frumosi ochi din Turcia.

Desi cu ani urma, la varsta majoratului, Onur Tuna visa sa devina economist asemenea mamei sale, dupa absolvirea Facultatii de Economie, acesta a realizat ca nu isi poate abandona pasiunile pentru teatru si muzica.

Astfel, Onur Tuna a decis sa urmeze cursuri de actorie in cadrul unei scoli private de teatru din Izmir si in paralel s-a inscris si la Facultatea de Muzica Clasica, in cadrul Universitatii Eylul din Istanbul. In prezent tanarul actor se dedica trup si suflet actoriei, insa nu a renuntat nici la muzica. Acesta si-a creat un studio de muzica in propria casa, unde a inceput sa compuna melodii.

Citeste si: EA a fost cea mai mare iubire a celebrului Onur Tuna, actorul care da viata medicului Ferman din serialul Doctorul minune! Este vorba despre fosta sotie a celebrului Keremcem!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Odata cu primele sale aparitii pe micile ecrane, Onur Tuna a inceput sa fie adorat de publicul feminin din Turcia si de peste hotare, datorita trupului lui sculptat, dar si datorita chipului sau superb.

Dupa incheierea filmarilor pentru serialul Doctorul minune, la care a lucrat intens vreme de doi ani alaturi de colegii sai, Onur Tuna, a decis sa se odihneasca o perioada de timp, insa de curand si-a reluat activitatea pentru un nou proiect.

Acesta le-a impartasit si fanilor sai din mediul virtual si a postat o imagine in care apare cu o infatiare total schimbata.

Citeste si: Ce avere fabuloasa are Onur Tuna, protagonistul care il interpreteaza pe Ferman din "Doctorul minune". Actorul este putred de bogat! Cate masini de colectie detine?

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.