Actorul Serdar Özer (Maksut), dezvaluiri inedite despre rolul magistral din serialul “Ziua in care mi s-a scris destinul”: “Nu-mi place sa ma privesc pe mine insumi!”

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:47

Actorul a acordat un interviu televiziunii Star TV din Turcia, in care a vorbit despre rolul din serial si despre pasiunea sa pentru actorie, pe care si-a descoperit-o inca din copilarie.

Desi s-a transpus intr-un personaj negativ, in serialul “Ziua in care mi s-a scris destinul”, Serdar Özer a interpretat unul dintre cele mai bune roluri din cariera sa, care i-a adus mare succes si foarte multi fani atat in Turcia, cat si in alte tari in care a fost difuzat serialul.

Ce anume te-a determinat sa accepti acest proiect?
M-a atras personajul Maksut. Este opusul caracterului meu si nu se aseamana cu nici unul dintre rolurile pe care le-am jucat pana acum.

Pentru mine, acest lucru este foarte important! Prin reactiile si felul de a vorbi este un personaj deosebit. Cand am ales acest rol am stiut ca exista sansa  sa iasa ceva foarte bun si credibil pentru public, dar si riscul ca oamenii sa ma perceapa apoi, ca si cum eu as fi Maksut. Ma bucur ca am riscat, a iesit mai bine decat ma gandeam!

Ai ceva in comun cu personajul Maksut?
Nu avem nimic in comun, suntem doua caractere diferite.
Maksut este impulsiv, actioneaza pe fondul emotiilor. Eu, in general, gandesc cu mai mult calm cand iau o decizie. O singura data m-am lasat in voia sentimentelor, si asta, atunci cand m-am casatorit.


Maksut si-a irosit viata pentru a castiga inima femeii de care era indragostit, inca din copilarie. Ai fi facut acelasi lucru cu aceeasi ambitie si in viata reala?
Eu nu mi-as asuma acest risc, insa intrand in pielea personajului Maksut, tind sa ii dau dreptate.
Tinand cont de mediul in care a crescut, cred ca este barbatul unei singure femei, de care se indragosteste pe viata, total, obsesiv. Acesta s-a indragostit de Elif inca din copilarie si si-a dorit s-o iubeasca pana la sfarsitul vietii,  chiar daca aceasta nu i-a impartasit sentimentele niciodata. Insa pentru el faptul ca Elif nu l-a iubit nu a reprezentat o piedica. M-am bazat pe faptul ca publicul o sa il indrageasca pe Maksut pentru caracterul lui puternic.


Te-ai temut pentru cariera ta?
Niciodata nu a existat o asemenea teama. Sunt foarte disciplinat si imi fac treaba cat mai bine posibil.

Iti plac rolurile deosebite?
Imi place sa joc roluri neobisnuite. De exemplu, mi-ar placea sa joc rolul unui criminal in serie. Pentru un rol de gay m-as mai gandi, nu sunt foarte sigur! Traim intr-o societate in care astfel de roluri nu sunt usor de acceptat.


Daca ai da timpul inapoi, din tinerete si pana in prezent ai schimba ceva?
Daca as avea sansa sa aleg, de un milion de ori as dori sa traiesc la fel: cu familia, sotia si prietenii mei. Sunt multumit cu ce am si nu regret nimic!

Ce inseamna sa fii un actor faimos?
Sa te bucuri de faima este o experienta foarte placuta! Azi esti faimos, maine nu esti, important este sa fii om, deoarece faima trece si tot ceea ce conteaza este felul in care te percep
oamenii in viata de zi cu zi.

Ce te deranjeaza cel mai mult?
Cel mai mult ma deranjeaza falsitatea. Ma deranjeaza oamenii care una gandesc si alta fac.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe celebrul actor il puteti urmari de luni pana vineri, de la ora 20:00, in serialul "Ziua in care mi s-a scris destinul", numai la Kanal D!

Pe Hatice Sendil o puteti urmari de luni pana vineri, de la ora 20:00, in serialul "Ziua in care mi s-a scris destinul", numai la Kanal D!- See more at: https://www.kanald.ro/i-se-vede-deja-burtica-uite-cum-arata-frumoasa-hatice-sendil-in-a-patra-luna-de-sarcina_65304.html#sthash.SEgeu6I0.dpuf

 

Taguri: