Actorul turc Kıvanç Tatlıtuğ (locotenentul Kurt Seyit din "In dragoste si in razboi"), ii calca pe urme lui Tom Cruise si va juca intr-un blockbuster mondial! Uite pentru ce film celebru este dorit

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 sep 2020, 09:10

Producatorii americani pregatesc lansarea unui serial inspirat de unul dintre cele mai celebre filme ale anilor '90.

Anne Rice este scriitoarea care a lansat best-seller-ul "Interviu cu un vampir", ecranizat in 1994, cu superstarurile Brad Pitt, Tom Cruise, Antonio Bandras sau Christian Slater in rolurile principale.

 

Rice a continuat povestea vampirului Lestat in seria de carti "Cronicile vampirului" (“The Vampire Chronicles”) si intentioneaza sa o aduca acum pe micile ecrane, intr-un serial TV si il doreste pe actorul turc Kivanc Tatlıtuğ, cunoscut publicului din Romania din rolul colonelului Sait din "In dragoste si in razboi", difuzat de KANAL D, in rolul lui Lestat, personajul principal.

 

"Nu sunt sigura ca ar trebui sa fie jucat de un actor cu un accent strain, dar daca da, atunci accentul al trebui sa fie frantuzesc. 

 

Accentul lui Kivanc mi se pare frantuzesc. Nu stiu daca actorul trebuie sa fie cantaret, dat e intersant ca Kivanc e si cantaret.

 

Kivanc are o lista lunga de filme in care a jucat. 

 

Lestat avea 21 de ani cand a fost facut vampir, asa ca simt nevoia unui actor care pare tanar, chiar daca nu e", a scris Anne Rice pe pagina de Facebook dedicata seriei sale de carti.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.