Actrita Beste Kökdemir (Meleksima), una dintre cele mai frumoase femei din Turcia! Iata ce pictorial incendiar a realizat aceasta si cum a devenit celebra

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mar 2017, 13:40

Aceasta a aprins imaginatia barbatilor cu silueta sa perfecta.

La doar 23 de ani, frumoasa Neste Kokdemir a devenit una dintre cele mai indragite actrite in Turcia, in ciuda faptului ca a nu a studiat actoria. Aceasta s-a nascut in Sinop, in 1993 si a absilvit cu succes Facultatea de Moda si Design in cadrul Universitatii Halic din Istanbul si la scurt timp a inceput sa faca fotografii si sa promoveze diverse oferte in spatiul virtual.

Intre timp, frumoasa Beste Kokdemir si-a descoperit pasiunea pentru actorie si a urmat mai multe cursuri de teatru si film, devenind astfel o actrita veritabila. Aptitudinile sale actoricesti au recomandat-o marilor regizori de seriale turcesti si a primit primul sau rol intr-un serial de televiziune ("Ciplak Gercek", in 2012).

Au urmat apoi si alte roluri care i-au adus succes precum cele din serialele: "Not Defteri" (in 2014), "Tatli Küçük Yalancilar", "Poyraz Karayel", "Kosem"(in 2015), "Hayat Sarkisi" (in 2016).

Anul trecut a realizat o sedinta foto incendiara pentru o prestigioasa publicatie din Turcia "Originel Magazine", unde a pozat in cele mai sexy ipostaze.