Actrita Burku Kiratli, Mavi, din “Dragoste si ura”, mesaj emotionant catre mama sa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 mai 2018, 13:37

Burcu Kiratli este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Fanii actritei Burku Kiratli, interpreta rolului principal feminin, Mavi, din serialul “Dragoste si ura”, difuzat joi si vineri, de la ora 19:45, la Kanal D, stiu deja ca aceasta are o relatie speciala cu parintii sai, Kenan Ercetingoz si Gul Ercetingoz, jurnalisti cunoscuti in Turcia. Pentru ca a fost intotdeauna inconjurata cu dragoste si sustinuta in tot ceea ce a intreprins, eroina serialului „Dragoste si ura” nu ezita sa-si arate gratitudinea fata de cei care i-au dat viata, pe retelele de socializare.

Intr-o fotografie, care o infatiseaza pe Burku Kiratli alaturi de mama sa, Gul, frumoasa actrita a scris un mesaj emotionant adresat celei care i-a dat viata:

„Mama! Tu imi stii visele! Tu imi stii toate secretele! Ochii mei rad pentru ca port in inima toate atingerile tale tandre!  Cu palmele tale care m-au mangait si buzele care m-au sarutat mi-ai daruit atata iubire! Tu m-ai facut sa imi iubesc trecutul, prezentul si viitorul!”, este mesajul lui Burku Kiratli.

Reactiile pozitive ale fanilor, la postarea frumoasei actrite turce, s-au tradus prin sute de comentarii si emoticoane reprezentand inimioare si flori.

Pe Burcu Kiratli o puteti vedea in serialul „Dragoste si ura”, interpretand rolul principal feminin, Mavi, difuzat joi si vineri, de la 19.45, la Kanal D!
 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.