Actrita care o interpreteaza pe Gulseren a pozat aproape goala! Uite cat de bine arata una dintre cele mai frumoase actrite din lume

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:23

In serial, Gulseren este o mama de 32 de ani pe care a parasit-o sotul si a lasat-o singura, cu un copil. Noroc ca iubirea ii iese in care rapid.

In film, Gulseren are o imagine modesta, este o femeie care cucereste prin frumusetea ei naturala, un look complet diferit fata de cel abordat in viata reala.

Actrita Nurgul Yesilcay este o adevarata bomba sexy,  dovada stau pictorialele in care a pozat provocator, in lenjerie intima. Cea mai incendiara imagine a actritei a fost cea in care a pozat goala, acoperita doar cu un palton si incaltata cu pantofi stiletto.



Recent, actrita a incins din nou imaginatia domnilor dupa ce a realizat un pictorial alaturi de modele masculine pentru o publicatie din Turcia. In 2013, francezii au introdus-o in topul celor mai frumoase 20 de femei din lume.

Iata imaginile cu Nurgul:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”