Actrita de la Hollywood care a reununtat la silicoane! Crezi ca mai e o bomba sexy acum? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 17:50

Scandal la Hollywood intre doua dive latino, care au ajuns sa se certe la ca usa cortului pentru un rol… de Oscar! Va mai spunem si cine a devenit peste noapte, din bomba sexy femeie obisnuita, asta dupa ce si-a scos implanturile cu silicon, dar si ce diva a fost incoronata CEA mai frumoasa femeie din lume!

 Desi inca nu a ajuns in lumea celor drepti, iata ca artista Gloria Estefan va fi celebrata cu un musical pe Broadway, inspirat din viata ei. Pentru rolul Gloriei se bat déjà doua pretioase dive latino: frumusetea cu chip de inger…Thalia si obraznicatura cu poponet sexy…Jennifer Lopez! Daca doamna Estefan si-a manifestat dorinta ca rolul ei sa fie jucat de Thalia, producatorii inclina totusi catre J.Lo, al carei renume va face ca oamenii sa se ingramadeasca la casa de bilete.
In cazul asta, artistele iau atitudine! Thalia face presiuni asupra sotului ei, Tommy Mottola, ca sa obtina rolul cu pile, iar Jenny vrea sa influenteze decizia producatorilor, declarand sus si tare ca doar o diva ca ea ar putea interpreta magistral acest rol! Credem si noi ca JLO vrea sa obtina totul cu orice prêt, caci partenerul de platou ar fi tocmai William Levy, sex simbolul care a aparut in clipul ei… I’m Into You.
Ar iesi o nebunie, nu alta!!!

Oglinda, oglinjoara, cine este cea mai frumoasa EVA din…lume?! Ei bine… Gwyneth Paltrow! Un sondaj al revistei People a desemnat-o pe actrita drept cea mai cea femeie! Desi are 40 de ani, doi copii si barbat acasa Gwyneth arata demential! Plina de incredere in sine, imediat dupa ce a primit acest titlu, actrita britanica ne-a si lasat masca prin aparitia ei de la premiera filmului Iron Man, acolo unde a aratat aproape tot, gratie unei rochii tare indraznete.
DEH, e chiar o doamna bine!


Nu acelasi lucru il putem spune despre Alessandra Ambrosio, caci dupa ce i-am vazut picioarele INVADATE de celulita, parca nu ne-a venit sa credem ca ea este ingerasul Victoria’S Secret, dupa care…salivam! Ultimele aparitii ale ei dovedesc ca va fi retrogradata in curand in randul muritoarelor, caci unde ati mai vazut voi supermodel cu pielea coaja de portocala?? Alessandra a devenit mama de doua ori pana acum si demonstreaza astfel ca pana si cele mai frumoase femei… sunt predispuse celulitei!!! Of of, mai mai/ Si acum…veti auzi cea mai socanta pretentie
a unei actrite: Anne Hathaway vrea sa isi abandoneze cainele pentru a-si lua un alt patruped…de fiţă, intocmai ca alte staruri de la Hollywood. Revista americana Star sustine ca actrita vrea sa aiba un caine pe care sa-l poata coafa si schimba dupa moda vremii, iar Esmeraldei, adica labradorului ei batran nu-i poate pune fundite in par! Daca prietenul cel mai bun allui Anne va sfarsi pe strazi sau in ghiarele hingerilor, n-ar trebui sa ne mire, caci actrita… nu pare sa aiba toate tiglele pe casa.
Amintiti-va numai momentul de la premiera Les Miserables, cand si-a facut aparitia fara bikini!!! Cip cip cirip suna prin capsorul si de sub fusta ei!

Sanii ei siliconati si etalati cu mandrie de fiecare data pe covorul rosu… sunt ISTORIE! Satula sa care dupa ea cateva kilograme bune, in pungi de silicon, sexoasa Scarlett Johannson a luat o decizie socanta: a renuntat la implanturi! Sanii ei, din cupa C, au ajuns acum de cupa A.
Odata cu aceasta decizie, Sclarlett a pierdut si eticheta de bomba sexy, acordata cu generozitate de reprezentantii sexului masculin. Blonda a renuntat si la celebrele ei decolteuri, iar acum se acopera pana in gat, parca jenata de gestul facut. In ultimele fotografii de paparazzi, pe platoul de filmare de la Captain America, Scarlett este de nerecunoscut. Roscata, fara sanii emblema, parca a ofilit peste noapte. Nu credeti?