Actrita din serialul "Dragoste si secrete", in top cele mai frumoase femei din lume! Ce spune Özgü Kaya despre rolul din "Dragoste si secrete"!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 dec 2020, 11:48

Ozgü Kaya (Sevda din serialul Dragoste si secrete) este una dintre cele mai talentate si frumoase actrite ale momentului in Turcia.

Frumoasa, talentata, tanara si ambitioasa, Özgü Kaya a cucerit publicul din Romania in serialul turcesc "Dragoste si secrete", cu rolul Sevda, interpretat magistral. Desi si-a inceput cariera la o varsta destul de frageda, Ozgu Kaya a avut un succes rasunator inca de la primul ei rol jucat intr-un serial, in anul 2017.

Özgü Kaya, actrita care a interpretat rolul Sevdei in serialul "Dragoste si secrete", a fost recent propusa pentru top “100 Most Beautiful List 2020“, realizat anual de TC Candler & The Independent Critics, alaturi de Ariana Grande.

Topul reuneste cele mai frumoase personalitati din intreaga lume.

Actrita din serialul "Dragoste si secrete", in top cele mai frumoase femei din lume! Ce spune Özgü Kaya despre rolul din "Dragoste si secrete"!

Actrita are 24 de ani si este originara din Usak, un oras de la malul Marii Egee. Pe langa o frumusete naturala de invidiat, tanara actrita este si un muzician extrem de talentat, in prezent studiind opera la Conservatorul din Istanbul.

Pe langa o voce de privighetoare, Özgü Kaya canta si la cateva intrumente. Frumoasa actrita declara, intr-un interviu, ca pasiunea pentru actorie a descoperit-o in adolescenta.

"Cant la chitara, vioara si pian. Am studiat chitara clasica in scoala primara. Apoi am urmat liceul de arte plastice si am descoperit pianul. Ma concentrez pe ceea ce fac si incerc sa o fac bine. Cand am ajuns la universitate, mi-am dorit scena, nu instrumentul.

Pasiunea mea pentru actorie a venit din lectiile pe care le-am avut la scoala",  a subliniat actrita.

Citeste si: Legatura neasteptata dintre Keremcem si Özgü Kaya, protagonistii serialului „Dragoste si secrete”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Keremcem, protagonistul serialului "Dragoste si secrete", primele declaratii despre o posibila casatorie! "Am petrecut mult timp impreuna!" Iata ce marturisiri neasteptate a facut indragitul actor!

A fost distribuita in cateva roluri secundare in seriale de succes din Turcia, insa rolul care a plasat-o in atentia producatorilor si a publicului este cel din noul serial "Dragoste si secrete", difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, unde o interpreteaza pe Sevda, o tanara frumoasa si ambitioasa care viseaza la o cariera in lumea divertismentului.

"O iubesc pe Sevda.

Nu m-am plans deloc, nici atunci cand am lucrat foarte mult si eram foarte obositi. Am rezonat foarte mult cu personajul si scenariul", a declarat Özgü Kaya.