Actrita Doinita Oancea, jefuita de hoti: "Sunt in stare de soc!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:17

Doinita Oancea a intrat in legatura telefonica directa cu prezentatoarele emsiunii Draga mea prietena unde a povestit depre cosmarul prin care trece acum.

Doinita a dezvaluit cu tristete in glas ca a fost jefuita de catre hoti. Nu pot spune momentan mai multe, este vorba de bijuterii furate pe care le aveam de la mama si care au o insemantate foarte mare pentru mine.

Mama s-a speriat mai tare decat mine. Am facut sacrificii in viata pentru a avea lucruri ca si mama care a facut asta de cand eram mica.

Ma gandeam sa nu pateasca ea ceva, bine ca e intreaga. O sa luam masuri de precautie mai bune in curand. O sa aflu daca imi pot recupera bunurile, am stat mult la politie in discutii. A fost un cerc de suspecti si acum se tot strange", a spus Doinita Oancea pentru "Draga mea prietena".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.