Actrița Hande Ercel, primele declarații după ce s-a vehiculat în presa din Turcia că l-ar fi părăsit pe iubitul ei, Kerem Bursin!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 ian 2022, 16:12

Hande Ercel si Kerem Bursin, un cuplu frumos

Sursa: gecce.com.tr

Îndrăgită actrița Hande Ercel a dat cărțile pe față și a făcut primele declarațîi despre așa-zisă despărțire de Kerem Bursin.

Hande Ercel este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia. Această este de asemenea și una dintre puținele actrițe care a urcat topul realizat de renumitul site-ul imdb.com

Handel Ercel are doar 27 de ani și cucerit publicul în cei peste șase ani de când a început să joace pe micile ecrane, însă a devenit celebra și datorită prezentărilor de modă pe marile podiumuri ale Turciei, unde a uluit cu frumusețea să uluitoare.

În prezent, Hande Ercel filmează într-un nou proiect de televiziune, în care interpretează personajul Eda Yildiz în serialul Sen çal kapimi, în care joacă alături Kerem Bürsin, care nu îi este doar partener de platou ci și iubit în realitate. Cei doi actori carismatici formează un cuplu de aproape un an și par că se îndreaptă către o relație serioasă.

Actrița Hande Ercel, primele declarații după ce s-a vehiculat în presă din Turcia că l-ar fi părăsit pe iubitul ei

În ciuda faptului că păreau din ce în ce mai apropiați și fericiți, de curând, s-a vehiculat în presa din Turcia faptul că frumoasa Hande Ercel l-ar fi părăsit pe Kerem Bursin.
Zilele trecute, celebra Hande Ercel a fost surprinsă de jurnaliști, când pleca din locația în care sarbatorise alături de câțiva prieteni și a dat primele declarații despre acest subiect sensibil al unei posibile despărțiri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Celebra actriță Hande Ercel a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume pentru 2021! Iată însă cum arăta aceasta în adolescență, când avea multe kilograme în plus!

Potrivit publicatiei gecce.com, frumoasa actriță părea destul de emoționată cand a vorbit despre vestea că ea și iubitul ei s-au despărțit în timp ce discuta cu reporterii. Aceasta a negat faptul că l-ar fi părăsit pe Kerem Bursin: „Nu există absolut așa ceva”.

Cu doar o săptămâna în urmă, Kerem Bursin a declarat presei din Turcia că și-ar dori un copil și că uneori se gândește la acest lucru destul de serios.

Iar Hande a spus că toate se vor întâmplă la timpul lor, însă dacă e să se întâmple de ce nu. Astfel, frumoasă actrița a pus capăt tuturor speculațiilor conform cărora relația dintre ea și Kerem Bursin s-ar fi destrămat.

Citeste si: Hande Ercel si Kerem Bursin nu se mai ascund! Cei doi actori au fost surprinsi impreuna si par din ce in ce mai indragostiti!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.