Actrita Serenay Sarikaya (Mira) si-a descoperit o noua vocatie! Aceasta a fost surprinsa in ipostaze inedite, mai stralucitoare ca oricand!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2017, 12:07

Tanara a renuntat temporar la proiectele cinematografice si s-a orientat spre una dintre pasiunile sale mai vechi.

Serenay Sarikaya renuntat pentru moment la platourile de filmare ale serialelor turcesti si a acceptat o noua provocare in cariera sa. Aceasta a fost surprinsa, de curand, filmand spoturi publicitare pentru o celebra companie de produse cosmetice. Frumoasa actrita a stralucit in fata camerelor in timpul sedintelor foto, iar trasaturile sale fizice fara cusur au atras privirile tuturor celor prezenti.

Actrita a lasat platourile de filmare pentru a poza si a realiza spoturi publicitare devenind imaginea unei mari companii de produse cosmetice. Serenay Sarikaya a lucrat cu acelasi celebru regizor, Charles Mehling, cu care au colaborat si mari actrite de la Hollywood precum Jennifer Aniston sau Jessica Alba, dar si fotomodele renumite precum Kate Moss.

Celebra actrita poate fi urmarita in rolul MIrei, in serialul "Yaman", difuzat sambata si duminica, de la ora 09:00, la Kanal D.