Actrita Shannen Doherty are din nou cancer: "Nu stiu cate zile sau saptamani mai am"

Autor: L.S.
Actualizat: 05 feb 2020, 09:37

Shannen Doherty, indragita actrita din Beverly Hills a aflat că suferă din nou de cancer, după ce reușise să învingă boala în urmă cu 5 ani.

Din păcate, de data aceasta, cancerul are o formă mult mai agresivă.

Shannen Doherty a făcut dezvăluiri șocante, marți, 4 februarie. Aceasta a recunoscut public că i-a recidivat cancerul. Shannen a aflat vestea cutremurătoare în 2019, când era prinsă cu filmările pentru noua serie BH90210.

Actrita Shannen Doherty are cancer in stadiul IV

‘Nu știu câte zile sau săptămâni mai am.

Cancerul meu a revenit și e în stadiul patru, d-asta sunt aici. E foarte greu de tolerat în foarte multe privințe. Sunt împietrită și foarte speriată’, a mărturisit actrița.

Citeste si: O femeie a salvat viata unei jurnaliste de televiziune. Incredibil, ce a observat telespectatoarea la gatul vedetei

Citeste si: Rona Hartner a încercat să se sinucidă! Detalii cutremurătoare

De asemenea, Shannen Doherty a povestit, cu lacrimi în ochi, că cel mai greu i-a fost să le dea vestea soțului ei, Kurt Iswarienko, și mamei sale, Rosa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama mea este o ființă extraordinar de puternică și curajoasă. Așa este și soțul meu, dar îmi fac griji pentru el’, a adăugat Doherty.

Cu toate că a primit cruntul diagnostic, Shannen Doherty este încrezătoare: ‘Vi ața noastră nu se termină când primim acest diagnostic. Încă mai avem ce să facem. A fost atât de ciudat pentru mine să fiu diagnosticată și apoi cineva care era așa sănătos să plece primul.

A fost un adevărat șoc pentru mine și am simțit că trebuie să apar în acel show pentru a-l onora. Nu am făcut încă suficient, în opinia mea’.

Citeste si: Ioana Ginghină, declaraţii neaşteptate despre divorț! „După un an de când noi discutam, deja lucrurile erau clare”

Citeste si: Actrița Carmen Tănase pleacă definitiv din România! Care a fost picătura care a umplut paharul și a făcut-o să ia decizia