Actrita Sinem Ozturk (Selma), interviu incendiar despre viata sa personala si despre reusitele profesionale! Iata ce marturisiri a facut aceasta

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2020, 17:00

Celebra actrita care interpreteaza rolul Selmei in serialul "Furtuna pe Bosfor" a dezvaluit pentru publicatia turca Sozcu lucruri din culisele vietii sale personale si profesionale.

Considerata una dintre cele mai frumoase femei din Turcia, Sinem Ozturk a jucat in multe seriale si filme artistice, care au propulsat-o in topul actritelor celebre, insa un succes rasunator i l-au adus rolurile din cele doua seriale de exceptie "Furtuna pe Bosfor" si "Dragoste de inchiriat".
De curand, aceasta a acordat un interviu pentru renumita publicatie Sozcu, unde a acceptat sa vorbeasca atat despre viata sa personala cat si despre cariera ei de succes.

Actrita a vorbit atat despre rolul interpretat in serialul "Furtuna pe Bosfor", despre modul in care s-a adaptat cu personalitatea puternica a Selmei, cat si despre proaspata sa casatorie cu faimosul om de afaceri, Mustafa Uslu.

Urmareai serialul "Furtuna pe Bosfor"?
Urmaream cu placere serialul "Furtuna pe Bosfor"! Din spectator am ajuns unul dintre actorii acestui serial!
Care erau cei mai indragiti actori?
Ebru Özkan, Barış Falay, Erkan Petekkaya… Nobletea si frumusetea lui Ebru Özkan m-a fascinat intotdeauna!
Cum a venit propunerea de a

juca in acest serial?

A venit fulgerator! Erkan Petekkaya a fost martor la nunta noastra! Pe Mustafa Uslu l-am intalnit in martie 2016 si in luna mai ne-am casatorit. Eu presimtisem mai de mult, ca o sa ma indragostesc fulgerator!
Intuitia mea este foarte dezvoltata. Am presimtit ca in data de 9 martie,  va fi un eveniment fericit, care imi va schimba viata. Acest sentiment s-a adeverit a fi adevarat, deoarece in aceea zi l-am intalnit pe sotul meu.

Rolul Yasemin l-am jucat cu placere! Chiar daca rolul meu intr-un serial se incheie, eu continui sa-l urmaresc pana la final. Cat despre zvonurile aparute, au spus si au scris numai tampenii! Nu am ascultat niciodata la barfe neadevarate! (Sotul lui Sinem Öztürk, Mustafa Uslu este gelos si nu acceptat ca sotia lui sa lucreze alaturi de fostul ei iubit, Bekir Toplar).
Te urmarim in rolul Selma din serialul "Furtuna pe Bosfor"! Cum ti s-a parut rolul Selmei?
Atat Yasemin din serialul "Dragoste de inchiriat", cat si Selma din "Furtuna pe Bosfor" sunt
doua femei puternice.

Esti multumita de cariera ta, de premiile castigate pana acum?
Sunt satisfacuta de premiile castigate de-a lungul carierei mele! Rolul Yasemin din serialul "Dragoste de inchiriat" mi-a adus premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar! Am fost foarte fericita si sper ca si rolul Selma sa-mi aduca un premiu!
Daca ai fi fost in locul Selmei, ai simti aceleasi sentimente de razbunare?
Sotul Selmei s-a sinucis in inchisoare din cauza lui Harun.

Daca as fi fost in locul Selmei, as fi simtit aceeasi dorinta de razbunare, cu siguranta!
Ai avut emotii in prima zi de filmari?
In prima zi de filmari am fost foarte emotionata! Am venit cu sotul de mana la filmari! M-am simtit ca un elev in prima zi de scoala!
Este un avantaj sau un dezavantaj sa intri intr-un serial deja in derulare?
Totul depinde de noi! Am dorit sa joc in acest serial si multumesc lui Dumnezeu totul merge bine.
Relatia mea merge bine, sunt fericita sper sa nu ne deoache nimeni!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Cum ai perceput rolul Selmei! Cum te-ai acomodat? Vom avea surprize din partea acestui personaj?
Selma este diferita de personajul Yasemin! Este o femeie misterioasa, plina de surprize. Selma este o femeie puternica, a trecut prin multe momente grele. Din cauza lui Harun (Baris Falay), sotul ei a decedat. Selma este atat de partea lui Cihan (Erkan Petekkaya), cat si de partea lui Harun (Barış Falay). Publicul inca nu stie ce planuri are Selma!
Te gandesti la rolul de mama?
Am 31 de ani, sigur ca imi doresc sa fiu mama! Dar nu se poate acum. Imi doresc ca atunci cand o sa am un copil sa stau cu el cel putin 3-4 ani fara sa muncesc. Am hotarat cu sotul meu sa ne crestem copiii la o casa intr-un sat.

Va doriti sa aveti si animale?
Sunt cel mai bun prieten al animalelor! Am patru caini, doi stau in curte, iar doi stau in casa cu noi. Imi place sa pictez, cele mai multe sunt tablouri cu animale! Voi picta doua astfel de tablouri pe care le voi dona pentru a ajuta animalele din adaposturi!

Pe celebra actrita o puteti urmari in rolul Selmei, in serialul "Furtuna pe Bosfor", difuzat in fiecare vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.