Actuala parteneră a lui Culiță Sterp ar fi fost mărul discordiei dintre artist și fosta lui soție chiar în noaptea nunții! Ce vorbe și-a primit cântărețul, pe atunci

Author: Lavinia Medrea

Ce vorbe și-a primit cântărețul, pe atunci

Sursa: Instagram Culiță Sterp

Se pare că actuala iubită a lui Culiță Sterp ar fi fost mărul discordiei dintre artist și fosta lui soție, chiar în noaptea nunții lor. Ce reproșuri i-ar fi adus despre femeia care l-a făcut tată!

De la una dintre invitatele la nuntă, actuala iubită a lui Culiță Sterp a ajuns să-i fie suflet pereche. Între artist și fosta lui soție a existat chiar o ceartă pe această temă. Pentru ei, destinul nu a fost de partea lor, dar Culiță Sterp este mai fericit ca niciodată cu actuala și prima dragoste din viața lui, care i-a oferit și un băiețel, pe Milan.

Culiță Sterp s-a certat cu fosta lui soție chiar în noaptea nunții lor

În noaptea nunții lor, Culiță Sterp a avut o ceartă cu fosta lui soție, pe tema faptului că actuala parteneră din ziua de astăzi se afla printre invitați. Pe lângă asta, a mai avut loc un eveniment care a fost deranjant pentru artist, atunci când a plecat pentru câteva luni bune într-o emisiune de rezistență sportivă.

Citeste si: Culiță Sterp, adevărul despre despărțirea mamei Geta de tatăl lor: "Nu aveam noi și el le dădea!" Care a fost singura patimă a părintelui fraților Sterp

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Fosta soție a lui Culiță Sterp recunoscuse, cu ceva timp în urmă, atunci când cântărețul era plecat că, dacă ar mai avea ocazia, s-ar fi împăcat cu el, iar pe lângă asta, ar fi vorbit urât și despre actuala iubită a artistului.

Pentru că nu avea acces la telefon, Culiță a fost frustrat de faptul că n-a putut da niciun fel de răspuns.

Fosta soție a lui Culiță Sterp a vorbit urât despre actuala parteneră a artistului

A fost o chestie, atunci a fost un pic dramatic. Dar nu mi-a convenit, dar nu am mai zis niciodată chestia asta, că ea a vorbit urat de iubita mea, a zis niște chestii, iar eu nu puteam să am nicio reacție pentru că am fost cinci luni în junglă, dar ea știa că nu am telefon și nu

pot să ripostez. Ea a răspuns la niște întrebări, iar iubita mea, fiind gravidă atunci, nu avea chef să vadă lucrurile alea pe care le-a postat. A fost urât din partea ei. A întrebat-o cineva: Dacă ai mai putea fi din nou cu Culiță, ai mai vrea? Trebuia să țină pentru ea, dar a răspuns că ar mai fi vrut. Și nu știu ce a întrebat-o și de actuala mea iubită și a spus ceva care nu trebuia spus acolo.
În fine, nu vreau să mai deschid subiectul. Nu a fost ok, iubita mea fiind gravidă, tu să vorbești, să dezgropi morții, eu fiind cu iubita mea deja de un an și jumătate.

Citeste si: Mama Geta, prima reacție după nunta fostei soții a lui Culiță Sterp: „Te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori!”

(...) Actuala mea iubită a venit la nunta mea cu partenerul ei de la acea vreme. Eu m-am înțeles bine cu el. M-a acuzat (n.r.: fosta lui soție) că-mi place de ea și i-am zis că normal că-mi plăcea de ea, că e colega mea și în liceu mi-a plăcut de ea, dar nu am avut nimic cu ea (n.r.: cu actuala iubită).”,  a mărturisit Culiță Sterp.