„Acu' mi-am confirmat”. Deea Maxer, adevărul despre femeile care fură iubiții altora. Ce se întâmplă cu ea și Robert Drilea

Author: Diana Ghita
Actualizat: 13 oct 2023, 13:45

Deea Maxer și Robert Drilea

Sursa: Instagram

Deea Maxer este o renumită cântăreață din țara noastră și, pe lângă activitățile pe care le desfășoară, își face oricând timp pentru a ține legătura cu fanii ei.

După ce s-a despărțit de Dinu, Deea Maxer trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actualul ei iubit, Robert Drilea, în compania căruia se simte foarte fericită.

Ce crede Deea Maxer despre cele care fură iubiții altor femei

Artista nu ezită să le împărtășească fanilor de pe rețelele de socializare atât aspecte din cariera ei, cât și detalii din viața personală sau din relația ei amoroasă.

De asemenea, vedeta are momente în care dorește să destindă atmosfera, amuzându-i pe fani.

Recent, Deea Maxer a distribuit o postare în care se vorbea despre ucrainencele care fură bărbații româncelor. Aceasta s-a regăsit în respectiva situație, postarea confirmându-i că este româncă 100%: „ I'm româncă 100%, acu' mi-am confirmat”.

Concret, în textul din imaginea distribuită era o descriere comică a femeilor din România, care au foarte multe atuuri și calități deosebite, fiind imposibil ca alte femei să le fure partenerii.

„Mai aud vezi Doamne vin ucrainencele în România și le fură româncelor iubiții... pentru ăștia care trăiesc pe altă planetă(...), româncele dau lecții oricărei nații de pe acest pământ.(...)

Ele te iubesc în stilul pur al iubirii(...). Româncele ar coloniza Marte, iar apoi ar distruge planeta aia pentru bărbatul lor, româncele sunt esența universului.”,  scrie în postarea distribuită de către Deea Maxer pe InstaStory.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: „Atenție! Am dat foc” Deea Maxer, surprinsă într-o ipostază uluitoare. Vedeta a filmat și postat totul pe Internet

Ce se întâmplă între Deea Maxer și Robert Drilea

Artista s-a regăsit, și ea, în cele spuse de autor, simțindu-se în stare să facă orice, din iubire, pentru iubitul ei, Robert Drilea. 

După cum se poate observa în postările Deei, cei doi pare că se iubesc sincer și că sunt fericiți împreună. La începutul lunii octombrie, cântăreața a publicat un videoclip în care a surprins un moment intim petrecut alături de partenerul ei.

Cei doi se bucurau de o dimineață de toamnă liniștită, în curtea casei lor, ținându-se strâns în brațe.

Pe fundalul clipului rulau versurile unei poezii de dragoste înduioșătoare, atașate de către Deea, care a vrut să facă referire la povestea de iubire dintre ea și Robert.

„Inima să-mi fie așa/  Ca un fulg în palma ta”,  spune poezia dedicată bărbatului iubit.

În descrierea videoclipului, vedeta a scris „Lucruri simple sunt de-ajuns...”.  Acest mesaj dă de înțeles faptul că pe ea o bucură cel mai mult gesturile simple venite din partea celui pe care îl iubește.

 
 
 
 
 
Vezi această postare
pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Deea Maxer (@deeamaxeroficial)

Citește și: Cum o răsfață Robert Drilea pe Deea Maxer? Imaginea care spune totul despre relația lor