Acum stim de unde a mostenit Roxana Nemes frumusetea! Cum arata mama vedetei de la " Bravo, ai stil! Celebrities"

Autor: Alice Popescu
Roxana Nemes la cutite cu Andreea Tonciu
Sursa: Instagram

Roxana Nemes este una dintre cele mai frumoase si sexy cantarete de la noi din tara.

Deseori comparata cu Marylin Monroe, Roxana Nemes are trasaturi care ar cuceri pe loc orice barbat.

Citeste si: Momentul unic pentru o concurenta "Bravo, ai stil!" Simona Halep a tinut sa se fotografieze cu ea si sa-i multumeasca

Se pare ca frumusetea ei este mostenita direct de la parintele ei. Mama cantaretei este cea care i-a imprumutat cele mai frumoase trasaturi blondinei. Atat mama cat si fiica seamana ca doua picaturi de apa si desi varsta isi spune cuvantul in cazul mamei Roxanei, trasaturile au ramas la fel de frumoase. Roxana se mandreste pe retelele de socializare cu parintii ei si nu ezita sa se fotografieze alaturi de ei.

Mai mult, si mama Roxanei este o femeie foarte eleganta si se vede ca si concurenta de la "Bravo, ai stil!Celebrities" i-a mostenit pasiunea pentru moda.

Citeste si: Legatura exploziva dintre Emily Burghelea si Iancu Sterp de la "Puterea Dragostei"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum arata mama Roxanei Nemes!

Roxana Nemes este o adevarata aparitie pe podiumul "Bravo, ai stil! Celebrities", insa rivalitatea dintre concurente este acerba. De multe ori concurentele se ataca intre ele, cum este si cazul momentului destul de dur intre Roxana si Andreea Tonciu cand cele doua s-au rafuit la propriu:

”Pentru mine, tot ce conteaza in competitia ”Bravo, ai stil” este sa-mi depasesc limitele, sa invat tot ce tine de stil si sa ma bucur de fiecare personaj, tema, provocare.

Celelalte lucruri care se intampla acolo, it means nothing to me! De aici si “aroganta” mea! Nu “se merita “!;) Stiti vorba aia!;) Cu cat bagi mai mult in seama acest gen de oameni, cu atat le lasi impresia ca au dreptate in nebunia lor! Ceea ce nu e cazul! Invidia feminina e fara margini! Nu mor caii cand vor cainii Si cu asta am spus tot”, este mesajul concurentei de la ”Bravo, ai

stil! Celebrities”

Roxana Nemes si Andreea Tonciu, mereu la cutite!

Roxana Nemeș a venit cu un set de bijuterii cu diamante care costă  400.000 de euro. Este vorba despre bijuterii împrumutate pentru defilarea de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” și pentru care a venit și cu doi bodyguarzi.

Andreea Tonciu a izbucnit și i-a adresat cuvine dure Roxanei Nemes.

A spus că este ”o țărancă să te lauzi cu niște bijuterii împrumutate să te bucuri de ele. Eu am venit aici cu inel de un milion de euro și nu am venit aici cu bodyguarzi. Asta înseamnă că nu ai avut nimic la viața ta.  Eu nu am venit la televizor să mă laud că fac și că dreg”, a spus furioasă Andreea Tonciu in editia respectiva.

Citeste si: Roxana Nemes a tras lozul cel mare! Cine este iubitul care a cerut-o in casatorie si cat a costat inelul

 


Dana Roba încă așteaptă să închidă definitiv capitolul cu fostul său soț, Daniel Balaciu. Până atunci, „amintirile” se mai numără doar în bani.