Acuzat ca vrea sa distruga productia romaneasca, Ministrul Agriculturii face achizitii trasnite! Achim Irimescu vrea 300 kilograme de sare pentru sediul ministerului

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 21 sep 2020, 10:15

Acuzat ca vrea sa-i distruga pe micii producatori din Romania, Ministrul Agriculturii Achim Irimescu pare sa aiba altfel de prioritati.

La putina vreme dupa ce s-a instalat in fotoliul de ministru, Achim Irimescu a decis ca sediul ministerului are nevoie de imbunatatiri. Asa se face ca pe site-ul institutiei apar achizitii de materiale constructii, sisteme de supraveghere, servicii de montaj si proiectare, cabluri de retea, electrice, sanitare si zugraveli.

Cea mai bizara dintre solicitarile ministrului este legata de achizitia a nu mai putin de 300 de kilograme de sare pentru deszapezit, in conditiile in care invitatia de participare a fost facuta la sfarsitul lunii ianuarie, cand lumea se gandeste mai mult la primavara decat la iarna.



Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”