ACUZATI ca au furat banii de sub MORT! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:46

Pirandele si au pus mainile in cap si s au pus pe bocit cand au vazut ca hotii au dat atacul la mortul lor.

 Raposatul, om cu star fusese inmormantat regeste in urma cu multi ani in cimitirul din oras. Raufacatorii nu au mai tinit coint ca victima lor era in stare de putrefactie si au buzunarit -o..N au ratat niciun coltisor, doar doar vor gasi un cocosel sau un lant de aur..

Familia e convinsa ca din cauza hotilor mortul s a rasucit in mormant! cum sa il gaseasca in sezut, cand el a fost ingropat la orizontala cu mainile piept?!


Nenorocirea a fost descoperita de preotul paroh al bisericii din cimitir.
Cand a vazut mormantul ravasit… a pus mana pe telefon si a chemat politia. Cavolul era desfacut, iar piatra care acoperea sicriul era sparta.


Fiul decedatului se jura ca tatal sau nu a fost ingropat cu bani sau aur in sicriu. Pana si anchetatorii au ramas muti de uimire cand au vazut cum a fost furat mortul. 

Rudele defunctului sustin ca raposatul Viorel Stanescu a mai fost, recent, tinta unei profanari.
Insa, desi spun ca hotul si-ar fi pierdut buletinul chiar langa mormant, anchetatorii nu i-au dat nici pana acum de urma ..  Romii sunt hotarati acum sa stea de paza in cimitir si sa aiba grija de cavou ca de sfintele moaste...

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.