Acuzații grave aduse unui bărbat din Vaslui. Acesta ar fi intrat peste o tânără, în propria casă, și a agresat-o în fața copiilor ei

Author: Laura Macovei
Actualizat: 02 nov 2023, 13:52

Acuzații grave aduse unui bărbat din Vaslui. Acesta ar fi intrat peste o tânără, în propria casă, și a agresat-o în fața copiilor ei

Sursa: PixaBay

Mădălina, o tânără de 23 de ani din Vaslui, susține că a fost agresată și violată de către un individ chiar în propria casă, în fața copiilor ei.

Mădălina este mamă a patru copii și susține că a fost violată și agresată de un bărbat care a pătruns în casa sa din localitatea Murgeni, județul Vaslui, în miez de noapte.

Potrivit acesteia, bărbatul ar fi legat-o de mâini și de picioare, iar cei patru copii ar fi fost martori la întreaga întâmplare. 

O tânără din Vaslui ar fi fost violată în propria casă

Femeia a povestit cu lux de amănunte ce s-a petrecut în noaptea de 30 spre 31 octombrie 2023, în jurul orei 2. După presupusa faptă, Mădălina l-ar fi sunat pe soțul ei și i-a povestit ce s-a întâmplat. 

Citește și: Un șef de Poliție Locală din Teleorman, acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore. Coșmarul a durat un an de zile

Deși femeia pare convinsă de fapta petrecută, surpriza vine din partea medicilor de la IML, care nu au confirmat violul. Specialiştii sunt de părere că Mădălina ar fi mințit, deoarece nu pare să fi fost agresată în niciun fel. Contactul intim ar fi avut loc, însă cu acordul femeii.

Varianta Mădălinei nu este aceeași cu cea a polițiștilor. Potrivit acesteia, presupusul violator ar fi intrat noaptea în casa acesteia, a legat-o de mâini și de picioare și a violat-o cu brutalitate în fața celor patru copii ai săi. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mai mult decât atât, aceasta spune că ar fi fost amenințată cu moartea dacă va scoate o vorbă despre cele întâmplate. 

Imediat după, Mădălina și-a sunat soțul, care se află la muncă în Anglia și i-a povestit totul. Un prieten comun al cuplului ar fi mers acasă la femeie, unde a găsit-o cu hainele rupte.

Care este varianta autorităților

Specialiștii IML nu susțin varianta Mădălinei, întrucât aceasta nu prezintă urme de viol sau de orice tip de agresiune.

Aceasta este și declarația polițiștilor:

„La data de 31 octombrie 2023, ora 02.43, Politia Orasului Murgeni a fost sesizatã, prin SNUAU 112, cu privire la faptul cã, o femeie în vârstã de 22 de ani, din Murgeni, ar fi fost victima unui abuz sexual dupã ce un bãrbat ar fi pãtruns, fãrã drept, în locuinta acesteia.

În plângere a fost indicatã si o persoanã bãnuitã de comiterea infractiunilor sesizate, un bãrbat în vârstã de 23 de ani, din Murgeni. În cauzã sunt efectuate cercetãri, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de viol si violare de domiciliu, pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-au produs faptele sesizate si dispunerea mãsurilor legale”, a transmis IPJ Vaslui.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.