Acuzații grave aduse unui profesor de engleză! Cadrul didactic ar fi implicat în afaceri cu droguri

Author: Laura Macovei
Actualizat: 26 sep 2023, 13:54

Acuzații grave aduse unui profesor de engleză! Cadrul didactic ar fi implicat în afaceri cu droguri

Sursa: PixaBay

Un profesor de engleză din Bacău este acuzat că ar fi implicat în afaceri cu droguri. Mai mult, cadrul didactic ar fi cultivat canabis pe care îl vindea cu 70 de lei gramul.

În afara elevilor care consumă tot mai des substanțe interzise chiar în curtea școlii, se pare că nici profesorii nu se lasă mai prejos. Marți, procurorii DIICOT Bacău efectuează trei percheziţii domiciliare într-un dosar penal privind infracţiunea de trafic de droguri de risc. Implicat ar fi chiar un profesor de engleză.

Profesor de engleză, implicat în afaceri cu droguri

Profesorul de Engleză din județul Bacău ar fi implicat în afaceri cu droguri.

Potrivit știripesurse, cadrul didactic ar fi cultivat canabis pe care îl vindea apoi cu 70 de lei gramul.

Din cercetări a reieşit că, de la începutul anului 2023, o persoană bănuită ar fi cultivat plante de canabis, într-o seră amplasată într-o localitate din zona rurală a judeţului, în scopul comercializării drogului de risc către consumatori din judeţul Bacău, obţinând 70 de lei pentru un gram ”,

a declarat Cătălina Păduraru,  purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Citește și: Stere Halep, prima reacție după suspendarea Simonei „100 de ani să îi dea” Cum a fost surprinsă Simona Halep la o zi de la decizia ITIA

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bărbatul va fi dus la audieri la sediul DIICOT Bacău.

Un polițist a fost implicat în afaceri cu droguri

Un polițist din Brașov a fost prins în flagrant în timp ce  transporta 1 kilogram de cocaină, în portbagaj. 

Bărbatul a fost reținut pe data de 7 septembrie, în timp ce a fost prins cum vinde cocaină. 
Acesta a fost reținut imediat de către colegii lui. 

Citește și: Ce riscă minorii care consumă substanțe interzise? Anunțul de ultimă oră a fost făcut de Ministrul de Interne

Potrivit  Gândul, bărbatul are antecedente, fiind cunoscut ca dealer de droguri în orașul de la poalele Tâmpei. Acesta s-a ales și cu permisul suspendat după ce a fost surprins conducând cu 240 km/h pe Calea Făgărașului, în Brașov. 

Cei de la Europol au dezvăluit faptul că bărbatul era cunoscut pentru activitățile sale ilegale.  „Unii “colegi” au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună “acoperire” pentru activitățile ilegale pe care le desfășoară”, se arată în postarea celor de la Europol.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.