Încă o persoană îl acuză pe Florin Salam de înșelăciune, după ce i-ar fi promis o melodie și nu s-a ținut de cuvânt: „Am lăsat la poliție mai multe dovezi”

Autor: Silvia Cirstea
Actualizat: 16 mai 2024, 10:51

Florin Salam 

Sursa: Facebook

Florin Salam, acuzat din nou că ar fi păgubit un bărbat cu o sumă mare de bani. Ce spune presupusa victimă despre celebrul cântăreț de manele?

Florin Salam trece, din nou, prin momente neplăcute, după ce a fost acuzat că ar fi păgubit un om de o sumă mare de bani. Se pare că presupusa victimă i-ar fi dat cântărețului 6.000 de euro pentru a-i face o melodie, însă acest lucru nu s-ar mai fi întâmplat. Totodată, persoana păgubită spune că i s-a înapoiat o parte din bani, dar în continuare datoria ar fi foarte mare.

Iată ce mărturisiri a făcut acestea și ce dovezi are împotriva manelistului!

Acuzații grave la adresa lui Florin Salam, după ce ar fi păgubit un om cu o sumă mare de bani

După ce a fost implicat într-un scandal uriaș, fiind acuzat de mai multe persoane că l-ar fi plătit să cânte la evenimentele lor, dar nu ar mai fi prestat serviciile niciodată, Florin Salam ajunge, din nou, în fața polițiștilor.

Deși s-a apărat de fiecare dată în fața autorităților, cântărețul trece acum printr-un nou scandal cu o persoană care ar fi fost păgubită de el. Mai exact, un bărbat îl acuză pe cântăreț că nu și-ar fi onorat serviciile, după ce ar fi fost plătit cu suma de 6.000 de euro pentru o melodie.

Nu doar că îi aduce acuzații, dar presupusa victimă spune că are și dovezi împotriva artistului.

Chiar dacă recunoaște că a primit înapoi 500 de euro, bărbatul spune că, în continuare, are de recuperat o sumă importantă de bani. Tocmai de aceea, victima ar fi apelat la ajutorul poliției, acolo unde ar fi lăsat mai multe dovezi pentru a demonstra cum a fost păgubit de manelist.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„I-am dat bani să îmi facă o melodie de ziua mea și a dispărut în prafuri, nu în ceață. Fără contract, am avut încredere că oarecum mă știam cu el. Eu am contractele, mama a băgat aurul la amanet, e pe numele nevestei lui Leo de Vis. Deci eu am dovezi. 6.000 euro și mi-a dat 500 înapoi. Nu știu cât costă. Am lăsat la poliție mai multe dovezi”, a declarat Florin Tănasă, bărbatul care îl acuză pe Florin Salam că l-a păgubit, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Florin Salam, reținut de polițiști pentru înșelăciune! Ar fi luat 18.000 de euro, dar se apără spunând că „a dat banii înapoi”

Bărbatul este dispus să își retragă plângerea, însă cu anumite condiții

Se pare că după ce ar fi fost păgubit, Florin Tănasă a apelat la ajutorul poliției și a făcut o plângere penală, iar în prezent așteaptă să vadă cum decurg lucrurile.

Întrebat dacă și-ar retrage acuzațiile împotriva artistului, acesta spune că ar face acest lucru, însă numai cu îndeplinirea anumitor condiții. Mai exact, presupusul păgubit l-ar ierta pe Florin Salam doar dacă acesta ar merge personal la Satu Mare să îi ducă restul de bani, adică 5.500 de euro. Fără îndeplinirea acestei cerințe, bărbatul spune că nu ar fi dispus să își retragă plângerea făcută la poliție.

„Doar dacă ar veni unde sunt eu acum, la Satu Mare. Dacă ar veni aici, să mi-i aducă, să știu că a pierdut și el. Să mi-i trimită nu prea”, a mai spus presupusa victimă, în cadrul emisiunii televizate.