Acuzații grave la adresa lui Patrick și a Biancăi. Robert a dat tot din casă: "Au avut și au o relație!" Noua concurentă izbucnește în lacrimi. Aflați de la ce a pornit cearta miercuri, 11 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 11 sep 2024, 16:06
video Foto(4)

Robert face acuzații grave la dresa lui Patrick și a Biancăi. Ce relație există, de fapt, între cei doi concurenți?

Miercuri, 11 septembrie, telespectatorii emisiunii ''Casa iubirii'' au parte de o ediție incendiară și plină de tensiuni, după ce Robert face acuzații dure.

Citește și: Legătura neștiută dintre Patrick și Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa iubirii. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi tineri

Robert răbufnește în Casa iubirii. Ce acuzații face tânărul la adresa lui Patrick și a Biancăi

Între concurenții din ''Casa iubirii'' izbucnesc noi conflicte, iar aceștia nu ratează ocazia să spună tot ce au pe suflet. Miercuri este o zi extrem de tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, iar concurenții continua să își spună cuvinte grele și să se atace.

Robert răbufnește în acestă ediție și îi acuză pe Patrick și Bianca de falsitate. Iubitul lui Giuly susține că cei doi concurenți au avut o relație în afara emisiunii, iar acum au o relație și în Casa iubirii.

Robert: "Atâta falsitate nu am văzut în viața mea. Patrick, nu te roade un pic obrazul?"

Patrick: "Deloc!"

Robert: "Patrick împreună cu Bianca au avut și au o relație. Acum în casă, înainte afară."

Giuly: "Fix strategic ai gândit, pentru că știai deja ce se va întâmpla."

Patrick: "Deci, eu am venit strategic și voi plecați acasă? Atât de bun sunt, încât v-am trimis acasă?"

Cearta scapă de sub control, iar în ediția de miercuri, Bianca cedează nervos și izbucnește în lacrimi amare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Bianca: "Ce e în neregulă ca Patrick să mă placă pe mine? Eu ce am?"

Robert: "Foarte bine, nu e nicio problemă. Acum mi se pare ceva lipsit de bun-simț"

Patrick: "Cu ce ți-am făcut rău? Ce teatru? Am zis că nu îmi place? A zis că nu a venit pentru mine? Am zis că nu am interacționat?"

Robert: "Eu am zis, nu mai vreau să vorbesc."

Patrick: "Eu nu înțeleg de ce ai luat așa o întorsătură."

Bianca: "Nu pot să tac, am nervi! Pentru mine e foarte clar de ce se întâmplă lucrurile astea. Tu pentru ele ești o competiție și le e frică să nu iei marele premiu dacă îți faci o relație în casă."

Robert: "Oricum plec acasă, nu mă mai interesează."

Citește și: ''Nu-mi vine să cred'' Patrick a fost surprins când și-a dat seama cine este Bianca, noua concurentă! De unde se cunosc cei doi concurenți din Casa Iubirii

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de miercuri.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de miercuri, 11 septembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.