Acuzatii GRAVE la adresa unui preot! Ar fi vandut ilegat 18.700 de locuri de veci

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:57

Sa faci ce spune popa, nu ce face popa. Zicala pare sa i se potriveasca unui preot din Brasov. Politistii il acuza ca ar fi vandut ilegal, atentie, peste 18.700 de locuri de veci!

Este scandal mare la o parohie din Brasov! Un preot care slujeste la o biserica dintr-un cartier marginas ar fi vandut ilegal, timp de mai multi ani, un numar impresionant de locuri de veci, la preturi de zece ori mai mari, spun politistii: "Conform datelor preliminare din dosar sunt 18.700 de locuri de veci atribuite in mod ilegal".

Terenul de 11 hectare apartine Companiei Nationale de Cai Ferate.

In anul 2005, cei de la CFR au semnat un contract de inchiriere cu parohia. Insa, in acte scria negru pe alb ca nu au voie sa vanda locuri de veci pe acest teren. Ba mai mult: "el a atribuit locurile de veci la preturi cuprinse intre 1000 si 4000 de lei  cu mult peste limita legala, la cimitirele de stat". Prejudiciul se ridica la aproape 600.000 de lei.

Legea spune ca cimitirele pot fi infiintate pe terenuri care sunt in proprietatea parohiei si nu inchiriate.
Tarifele si taxele de inhumare nu pot depasi sumele percepute la cimitirele de stat. Oamenii care au cumparat locuri de veci s-au crucit cand au aflat toata tarasenia.

Preotul este cercetat in libertate pentru evaziune fiscala, abuz in serviciu si inselaciune. Nu a fost de gasit, oricat am incercat sa stam de vorba cu el. L-am cautat si la biserica. De aici, am aflat ca parintele nu este in oras.
Am incercat sa obtinem un punct de vedere de la Protopopul Brasovului.

De-a lungul timpului, stirile Kanal D v-au prezentat afacerile care se fac si in Capitala cu locurile de veci.
##VIDEO106147##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.