Acuzații grave pentru fiul lui Omer! Nu ratați un nou episod din serialul „O dragoste” azi, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În episodul din această seară, din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, Kîvîlcîm se află în fața unei situații dificile, ce îl implică pe Metehan, fiul lui Omer.

După ce un dispozitiv care conține materiale interzise minorilor a ajuns în posesia fiicei sale Cimen Arslan, Kîvîlcîm a fost nevoită să efectueze o anchetă în prestigiosul liceu pe care îl conduce, deoarece fiica sa a invocat faptul ca nu stie cum a ajuns in posesia ei materialul incriminator.

Citește și: Doga refuză să îi spună familiei unde este ascunsă Nursema. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Acuzații grave pentru fiul lui Omer

În urma investigațiilor, Kîvîlcim află, cu stupoare, că toate indiciile îl indică pe Metehan, ca fiind vinovat de această situație gravă iar Omer este șocat să afle ce acuzații i se aduc fiului său.

Citește și: Abdullah se deschide în fața lui Alev și îi spune ce simte pentru ea. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

În familia Unal lucrurile s-au mai liniștit, odată cu reîntoarcerea Nursemei acasă, însă tânăra nu își iartă părinții pentru faptele grave prin care a trecut. Nursema așteaptă cu nerăbdare divorțul de Ibrahim pentru a redeveni o femeie liberă.

Abdullah își manifestă recunoștința în fața frumoasei Alev, dar și a nurorii sale, Doga, pentru tot ajutorul oferit de acestea fiicei sale, Nursema.

Totodată, Abdullah va avea o discuție cu Alev, în ceea ce privește “relația” lor.

Cum va reacționa Omer când află despre faptele care îl incriminează pe Metehan și ce este dispus acesta să facă pentru a-și ajuta fiul, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.