Ada a spus care este, de fapt, motivul despărțirii de Dinu Maxer: "Am fost acuzată că i-am fost amantă"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 04 feb 2024, 03:00

Ada a spus care este, de fapt, motivul despărțirii de Dinu Maxer: "Am fost acuzată că i-am fost amantă"

Sursa: Facebook Dinu Maxer / wowbiz

Ada, fosta iubită a lui Dinu Maxer, a vorbit despre despărțirea de artist. Iată ce a declarat tânăra.

Ada și Dinu Maxer au format un cuplu doar câteva săptămâni. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după ce au apărut mai multe zvonuri în presă.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Dinu Maxer și noua lui iubită s-ar fi despărțit, la nici măcar o lună de relație: „Eu am încercat să mă retrag”

Ada a spus care este, de fapt, motivul despărțirii de Dinu Maxer

Relația dintre Ada și Dinu Maxer nu a funcționat, motiv pentru care cei doi și-au spus adio. Ada a recunoscut tot și a dezvăluit care a fost motivul despărțirii. 

Fosta iubită a lui Dinu Maxer a dezvăluit că nu este obișnuită cu viața mondenă și s-a speriat de presiunea mediatică și de faptul că a fost subiectul primelor pagini de ziare.

 

Citește și: Deea Maxer este „bună de măritat”! Fosta soție a lui Dinu Maxer demonstrează că este o adevărată gospodină. Ce mesaj subtil a postat: „Acel moment”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

"Vreau să spun că acest val mediatic care m-a copleșit, informații eronate, comentarii răutăcioase în care am fost acuzată că i-am fost amantă m-au făcut să iau această decizie.

Am decis că nu pot să îmi asum această lume în care ești expus mereu, iar în urmă cu două zile am luat hotărârea să nu ne mai continuăm întâlnirile.

Nu mi am dorit să ajung până în punctul de a da declarații mai ales că am cerut discreție. Însă, după această inflamare mediatică în care s-au scris niște lucruri total neadevărate am decis să fie prima și ultima declarație pe care o dau.

Din dorința pe care am avut o mereu, să primesc înțelegere că îmi doresc discreție, sperând astfel să dezmint informațiile publicate și să înceteze acest lucruri”, a declarat Ada pentru  Spynews.ro.

De asemenea, Ada a mărturisit că Dinu Maxer era deja divorțat în momentul în care l-a cunoscut. Bruneta a precizat că nu îi stă în caracter să destrame o familie și nu va face asta niciodată.

Citește și: S-a rupt lanțul de iubire dintre Dinu Maxer și noua sa iubită, Ada, la doar două săptămâni de la oficializarea relației?! Detaliul care i-a dat de gol