Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, acuzat că și-a înșelat soția însărcinată. Ce a dezvăluit presupusa amantă

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 20 iun 2023, 03:15

Adam Levine și Sumner Stroh

Sursa: Instagram Adam Levine și Sumner Stroh

Adam Levine este acuzat că și-a înșelat soția cu o tânără de 23 de ani. Ce a dezvăluit modelul despre relația cu solistul trupei Maroon 5.

O tânără de 23 de ani a dezvăluit că a avut o relație cu Adam Levine, solistul trupei Maroon 5. Sumner Stroh a făcut totul public prin intermediul unui video pe TikTok. Iată ce a dezvăluit presupusa amantă.

Citeste si: Un român din Italia a fost ridicat de poliție în timp ce se iubea cu soția unui văr. Ce a urmat este scos din telenovele

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, acuzat că și-a înșelat soția însărcinată. Ce a dezvăluit presupusa amantă

La puțin timp după ce a anunțat că așteaptă al treilea copil cu soția sa, Behati Prinsloo, cânărețul Adam Levine este acuzat că și-a înșelat partenera de viață. 

Sumner Stroh, o tânără în vârstă de 23 de ani, care este cunoscută în mediul online, a făcut public un videoclip pe TikTok, în cadrul căruia a vorbit despre aventura pe care ar fi avut-o cu Adam Levine.

Sumner Stroh, care trăiește în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, a mărturisit că a avut o relație timp de un an de zile cu solistul trupei Maroon 5. 

Citeste si: Sandra Bullock a fost îndrăgostită de Keanu Reeves. De ce nu au format niciodată un cuplu cei doi actori

”Am avut o aventură cu un bărbat care e căsătorit cu un supermodel Victoria's Secret”,  a spus ea în videoclipul postat pe TikTok, referindu-se la Behati Prinsloo, soția lui Levine, care este însărcinată cu al treilea

copil.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”La vremea respectivă, eram tânără și naivă. Serios vorbesc, mă simt cumva exploatată.

Nu aveam gândirea pe care o am acum, eram ușor de manipulat.”, a spus ea.

În plus, modelul a făcut publice și câteva capturi de ecran în care apărea un schimb de mesaje între ea și Adam Levine: ”E ireal cât de sexy ești. Mă înnebunești. ” sau ” Ești de 50 de ori mai irezistibilă decât în realitate.”

Tânăra a mărturisit, în mediul online, că a avut o relație cu artistul timp de un an. Însă, Adam Levine a dispărut pentru o perioadă. 

După ce a aflat că soția lui e însărcinată cu al treilea copil, artistul i-ar fi scris pentru a-i da vestea și pentru a-i cere permisiunea de a-i pune numele ei, în cazul în care va fi băiat.

”OK, întrebare serioasă.

Voi avea un copil, iar dacă e băiat aș vrea să-i pun numele Sumner. Ești de acord?”, i-ar fi scris Levine tinerei, care s-a declarat șocată.

Sumner Stroh a mărturisit că nu ar fi făcut publică această poveste, însă a luat această decizie după ce i-a trimis niște capturi unei prietene, care a amenințat-o că le va posta pe rețelele sociale.

 

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound- Sumner Stroh

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.