Adda, din nou pe perfuzii: „Am refuzat să cred că o să fiu dependentă toată viața de...” Cu ce problemă de sănătate se confruntă cântăreața?

Author: Amalia Georgescu
Fotografia postată de Adda pe contul de facebook
Sursa: Facebook

În urmă cu mai multe săptămâni, Adda își anunța prietenii virtuali că se luptă cu o afecțiune care îi dă mari bătăi de cap. Ce se întâmplă cu îndrăgita cântăreață și de ce a ajuns din nou la perfuzii?

Adda este o femeie puternică și a vrut să le dovedească prietenilor virtuali că nu se lasă doborâtă de afecțiunea cu care a fost diagnosticată în trecut. Ce mesaj a postat vedeta pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii în care apare în timpul unui tratament administrat prin perfuzie?

Adda, noi detalii despre boala cu care a fost diagnosticată. Care este starea ei de sănătate?

La început, prietenii de pe instagram au observat că Adda a slăbit foarte mult și chiar s-au grăbit să o felicite pentru această reușită, mulți dintre prietenii virtuali dorind să afle cum a reușit vedeta să topească kilogramele în plus într-un timp foarte scurt.

Pentru că fanii ei i-au adresat frecvent întrebări în legătură cu acest subiect, Adda a dezvăluit că scăderea în greutate este rezultatul unui regim de viață sănătos pe care l-a adoptat pentru a trata intoleranța la histamină și dermografismul, probleme de sănătate cu care se confruntă în prezent.

Citeste si: Adda, secretul unui ten de portelan! Iata la ce tratament revolutionar apeleaza vedeta pentru a avea un ten impecabil!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Adda și-a schimbat radical stilul de viață, iar acum, deși a postat în mediul online o fotografie în care apare având o perfuzie în mână, vedeta a dezvăluit că este pe drumul cel bun și că tratamentul pe care îl face, dar și regimul alimentar

au început să dea roade. Artista a precizat că își dorește să vină în ajutorul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare și care se confruntă cu aceleași probleme de sănătate, artista menționând că este foarte important ca întâi de toate să fie tratată cauza problemei și nu simptomele apărute.

„Poza asta este nuca din peretele Facebookului, dar este pentru cei care stiu ce inseamna intoleranta la histamina si dermografismul.

V-am promis ca va tin la curent cu evolutia mea. Poate va ajut, inspir. Am ajuns, acum cateva saptamani, in punctul in care m-am saturat sa tratez simptome si am refuzat sa cred ca o sa fiu dependenta toata viata de antihistaminice. Asa ca, am inceput sa citesc, sa ma documentez si mai bine si sa incep sa caut si sa tratez CAUZA- care este acolo, in celulele noastre si la nivel de subconstient, stres, obiceiuri alimentare proaste, antibiotice, antiinflamatoare etc.

Am inceput o detoxifiere puternica, atat fizica cat si psihica. Lucrez cu doctori specializati in medicina cuantica si psihoterapie. Tin o dieta stricta si iau suplimente. Cu timpul, ma voi vindeca trup si suflet!”, este mesajul pe care Adda l-a postat pe contul de facebook.

Citeste si: Adda, piesa noua despre dorul de sotul ei! Artista moare de dorul partenerului ei, atunci cand este plecat! Situatia a inspirat-o!