Adda, prima aparitie la TV, dupa nastere! Iata cum arata artista si cum a comentat stirile aparute in presa mondena, despre faptul ca fumeaza

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:46

Cantareata a vorbit, in premiera despre rolul de mama si despre modul in care se descurca cu cresterea fiului ei.

Invitata in platoul "Teo Show", Adda a povestit despre felul in care i s-a schimbat viata de cand a aparut pe lume fiul ei, Alexandru Catalin. Aceasta a declarat ca nu isi alapteaza copilul, deoarece a nascut prin cezariana si lactatia se produce mai dificil sau deloc.

"Mi-am dorit mult copilul asta si imi aduce asa de multa bucurie! Vreau sa il cresc frumos, vreau sa invat sa il inteleg, sa stiu de ce plange, ce sa ii fac! Ma mai panichez uneori!", a
zis Adda.
Vedeta a raspuns acuzatiilor aparute in presa, despre faptul ca fumeaza desi abia a nascut. Aceasta a precizat ca fumeaza deoarece nu alapteaza si a suferit enorm ca nu isi poate hrani natural copilul.
Iata ce alte dezvaluiri a facut cantareata despre familia sa:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.