Adda se mută în casă nouă! După cumpăna prin care a trecut, după ce a fost diagnosticată cu o boală rară, artista este mai fericită că oricând. Cum arată noua locuință. Foto

Author: Madalina Maftei

Adda se mută în casă nouă!

Sursa: Facebook

Adda își vede, în sfârșit, visul cu ochii. Artista urmează să se mute în casă nouă în cel mai scut timp.

Adda este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Artista a traversat o perioadă foarte grea după ce a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, după ce timp de mai bine de un an s-a tratat pentru o altă boală. Cântăreața pare că este mai bine ca oricând, se reface și în curând se va muta într-o nouă casă.

Adda urmează să se mute într-o nouă casă

Adda se bucură de tot ce se întâmplă în viața ei, în urmă cu puțin timp, artista a postat pe social media o poză cu noua casă, care se află în construcții, însă, în care urmează să se mute în perioada următoare. 

Vedeta și-a văzut, în sfârșit, visul cu ochii, căci după toate momentele cumplite prin care a trecut anul trecut, după ce anumite părți al corpului i-au paralizat, după ce medicii i-au dat un diagnostic greșit, se pare că soarele a ieșit și pe strada ei.

Deși la vremea respectivă a anunțat că se va retrage o perioadă de pe scenă, ei bine, aparițiile publice ale Addei au fost tot mai rare, însă a fost foarte activă în mediul online, pe Facebook și pe Instagram, acolo unde a postat tot ce se întâmplă cu ea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară, internauții s-au înghesuit să o felicite pe artistă pentru realizarea ei: ”Sa o stapaniti sanatosi! Sa aveti parte numai de momente fericite in ea ! 

Citeste si: Adda a aflat de ce boală suferă, după ce medicii i-au pus inițial un diagnostic greșit: "A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părţi ale corpului” Artista a anunțat că se retrage din viața publică

”Dragii mei, dupa un an jumatate de chin in care mi s-a pus diagnostic gresit si mi s-a dat tratament si mai gresit, am aflat intr-un final adevarul. A fost nevoie sa imi paralizeze anumite parti ale corpului ca sa fiu diagnosticata cu Borelioza si Bartonella- transmise de capuse si tantari, plosnite sau daca te musca animale care au asta in sange. Din pacate, inflamatia si neurotoxinele au ajuns la creier, pentru ca nu s-a actionat la timp. Asa

ca urmeaza o perioada de lupta si de tratament agresiv care dureaza in total un an si jumatate. Momentan sunt in pregatirea corpului pentru tratament. Si trag sa-mi duc la final o parte din proiecte si sa-mi onorez promisiunile”,  este mesajul pe care Adda l-a postat pe Facebook atunci când a primit diagnosticul corect.

Citeste si: Adda, apariție dureroasă pe social media! Artista și-a speriat fanii după ce s-a postat plângând

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.