Adela, fosta finalistă Bravo, ai stil!, despre greutățile prin care a trecut cu fiul ei, Dima, dar și despre legătura specială pe careo au: "Am mers la Bruxelles și am avut diagnosticul final"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 aug 2022, 15:05

Adela Tecuceanu despre perioada grea prin care a trecut cu fiul ei

Sursa: Instagram

Adela a acordat un interviu debordant de sincer pentru kanald.ro despre viata ei dupa show-ul de fashion la care a participat in urma cu 5 ani.

Adela, personalitate flamboianta, creativa și care emana senzualitate prin toți porii, a acceptat să vorbească despre schimbările din viața ei, după participarea la fashion show-ul Bravo, ai stil! Au trecut de atunci cinci ani, iar Adela este mandra mămică a unui băiețel care îi seamănă leit ca temperament și este fashion influencer și mai mult, are trei job-uri și o mulțime de proiecte și idei pe care vrea să le concretizeze în viitorul apropiat. 

Citeste si: Roxana Nemeș, dezvăluiri în exclusivitate despre mama ei: "A trecut prin multe. A fost și mamă pentru trei copii și soție pentru tata"

Adela Tecuceanu, despre provocarile de mama singura

Însă, cel mai mare "proiect" al vieții ei este însuși fiul ei, Dima, de care este foarte mandra. Adela nu s-a sfiit să povestească pentru kanald.ro faptul că de ceva timp este mama singura și face fata cu brio acestei situații având sprijinul necondiționat al părinților și prietenilor apropiați.

Și ca mama, întotdeauna sunt numeroase provocări atunci când vine vorba de puiul ei. Fosta concurenta de la Bravo, ai stil! a și dezvăluit că a avut o perioada destul de grea în momentul în care a aflat că Dima are o malformatie congenitala din naștere.

"Eu îmi doream foarte mult o familie și un copil. Nu momentul a fost programat sau contextul respectiv, dar eu cred într-o lege a atracție, într-o întâmplare intenționată a Universului.

Cumva eu am luat-o ca fiind ceva necesar și trebuia să se întâmple și am fost extrem de încântată de context, cred că momentul de cotitura pentru mine ca mama, definitoriu, a fost în momentul în care am realizat că Dima are o mica umflatură la gât, un limfangiom cervical, a fost o perioada foarte grea pentru mine pentru că nu aveam nici susținerea partenerului meu, relația noastră, nu fusese niciodată ce trebuia să fie și cumva nu rezonam unul cu celalalt.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Exclusiv! Adela Tecuceanu, "muza" lui Maurice Munteanu de la Bravo, ai stil!, interviu debordant de sincer: "Am luat viața în piept ca o femeie singură cu un copil, mamă singură, o etichetă destul de des stigmatizată"

A trebuit să mă descurc de una singura, însă am avut suportul părinților mei, m-a afectat cel mai tare că am primit cinci diagnostice pentru deformare congenitala din naștere. Simțeam nevoia să caut eu de una singura răspunsuri pentru am ascultat medici profesioniști care doar își dădeau cu părerea. Asta până ce am mers anul acesta la Bruxelles în mai și am avut un diagnostic final, limfangiom cervical, nu este nimic grav, este o malformație congenitala, însă va trebui să îl operam.

Nu îl deranjează decât estetic. Ne dorim să scăpam și de asta că ținem foarte mult și la estetic și așa este indicat să nu o lasam acolo. M-a afectat pe mine foarte tare lipsa de profesionalism a medicilor și faptul că m-au băgat în ceata mai tare decât la început când nu știam nimic."

Despre Dima, Adela spune că seamănă foarte mult cu tatăl lui, însă ca și trăsături și caracter, are ceva din finețea ei: "Gura, mi se pare că e ca a mea, și nasul și vibe-ul și atitudinea. Asta mă bucura mai tare decât aspectele fizice," a dezvăluit Adela pentru kanald.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.