Adela Popescu, imaginea care a stârnit simpatia fanilor de pe rețelele de socializare: ”Cu toți trei băieții”

Author: Ana Dinu
Actualizat: 27 iul 2022, 06:40
Adela Popescu, imagine inedita
Sursa: Instagram

Adela Popescu a postat în mediul online o imagine la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Vedeta a făcut publică o imagine cu cei trei băieți ai săi.

Adela Popescu le-a împărtășit fanilor de pe rețelele de socializare o imagine emoționantă cu cei trei băieți ai săi. Imaginea a stârnit simpatie din partea fanilor.

Adela Popescu, imagine de colecție cu cei trei băieți ai săi

În urmă cu puțin timp, Adela Popescu a postat pe pagina la InstaStory o imagine inedită cu cei trei copii ai săi. Imaginea este demnă de pus în ramă.

Vedeta și-a pozat cei doi băieți, pe Alexandru și pe Andrei, precum și burtica de gravidă. Actrița a ținut să imortalizeze acest moment înainte de a da naștere celui de-al treilea copil.

”Cu toți trei băieții. Nu există emoticon cu trei băieți, cred că nici prin gând nu le-a trecut creatorilor că mai sunt și astfel de variante pe lume”, a

notat vedeta.

Citeste si: Radu Valcan si Adela Popescu, un cuplu atipic, dar perfect! Afla ce nu o lasa iubitul pe actrita sa faca

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Adela Popescu se află în ultima etapă a sarcinii și se pregătește să aducă pe lume încă un băiețel.

Cel de-al treilea copil al actriței și a lui Radu Vâlcan poate veni din clipă în clipă. Înainte de a se naște bebelușul, frumoasa vedetă a ținut să-i transmită un mesaj emoționant pe care l-a făcut public în mediul online.

”Micuțule… și ce zici că mai faci? E bine acolo la cuptoraș? E bine, nu? Cred și eu. Toată lumea îmi spune să vorbesc cu tine, tu știi că o fac.

Dar îți spun chestii de-astea patetice, de dragoste. Te mângâi, te apăr de piciorușele lu frate tu Andrei, te încurajez să comunici cu Alexandru de fiecare dată când te pupă și îți spune secretele lui și nu te cert când îmi dai câte un pumn în vezică. E și asta tot o formă de iubire, să știi.:) Și, deși fac toate astea, îmi e foarte teamă să încerc să te conving de momentul în care să vii să ne cunoșți.
Căci, pe cât de nerăbdătoare sunt să îți simt pielicica de pisoi pe pieptul meu, pe atât de îngrozită de travaliul prin care o să-ți faci intrarea. Pardon, ieșirea? Așa că m-am hotărât să mă las în voia ta pentru că știu că împreună o să ne iasă cum nu se poate mai bine”,
a scris Adela Popescu pe contul său de Instagram.

Citeste si: Adela Popescu e la inaltime! Imagini WOW de la filmarile celui mai recent videoclip al artistei, la 80 de metri inaltime

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.