Adela Popescu se pregateste sa devina mamica? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 15:20

Desi am intrat in postul Pastelui si ar trebui sa fim mult mai piosi – la fapta si la vorba – gura targului nu tine cont de asta!

N-ai ce-i face… ei ii place sa carcoteasca, si n-o s-o opreasca nimeni si nimic. Se pare ca Adela Popescu ar fi pusa pe facut copii, iar despre sexoasa Claudettte umbla vorba c-a devenit mai libera decat pasarea cerului! O fi adevarat?!

Sexoasa bruneta si afaceristul de origine turca tocmai ce-au spus, la unison, STOP… unei relatii care dura de mai bine de doi ani. Desi parea ceva serios, Claudia si Reffik logodindu-se, iata ca a intervenit o despartire neluata in calcul.
Motivul? Cica-au fost mai multe. Cel mai sexi dintre ele insa, e intruchipat de catre o fosta iubita de-a turcului, care s-ar fi bagat unde nu i-a fiert oala. De aici incolo au urmat nenumarate certuri, pe te miri ce motive, serioase au ba. Reffik si-a luat apoi zborul catre Africa, unde are afaceri… asa ca miss Claudette… poa` sa zboare si ea… tocmai ce i-a crescut o pereche noua de aripi.


“Partida” dintre Simona si Sabin Ivanof a inceput de la scorul de 1 la 0… PENTRU EL! Iar asta, deoarece domnul stia cum arata doamna – pentru ca ea aparea la televizor. In schimb, prezentatoarea nu-l vazuse niciodata pe cel care avea sa-i devina barbat. Vrajeala telefonica a durat vreo sase luni, dupa care Sabin a reusit sa obtina o iesire la un cico. Simona, precauta, a tras dupa ea, la intalnire, si o prietena.
“Imi propusesem ca, dacă nu e omul pe care l-am simţit la telefon, să stau maximum cinci minute, să mă scuz… şi să plec. Dar, dupa cele cinci minute, mi-am dat seama c-aş... mai sta. Mi-a plăcut foarte mult!" a spus, cu zambetul pe buze, colega noastra. Ce a urmat, stim cu totii… O nunta ca-n povesti si-o fetita mai frumoasa chiar decat mama ei… daca se poate asa ceva!

Desi actrita n-a ocolit niciodata acest subiect, declarand mereu ca ii plac foarte mult copiii… minunea nu s-a intamplat! Chiar si asa, noi banuim ca nu va mai trece
multa apa pe Dambovita pana sa se intample. Conditiile sunt intrunite! Adela are 27 de ani, il iubeste cu inflacarare pe sexi Radu Vâlcan, si si-a propus ca pana la implinirea a 30 de primaveri sa devina mama. In concluzie si-asa deci… Radu mamii, intra-n “meci”! Da un gol in poarta goala… si stai 9 luni pe bara!

 

Taguri: