Adela Tecuceanu, una din cele mai creative finaliste Bravo, ai stil!, probleme de sănătate cu fiul ei, Dima

Author: Alice Popescu
Actualizat: 13 apr 2023, 02:25

Ce face acum Adela Tecuceanu, una din fostele finaliste de la Bravo, ai stil!

Sursa: Instagram

Adela, una din concurentele care a reusit sa farmece juratii de la Bravo, ai stil! prin atitudine si tinute, este mamica unui baietel absolut superb.

După participarea la Bravo, ai stil!, Adela și-a continuat munca de stilist în online unde și-a ținut mereu la curent fanii cu activitatea ei, însă de departe, cea mai mare realizare a fostei finalise a competiției de stil este fiul ei, Dima, un puști extrem de simpatic în vârstă de doi ani. Tânără mămică își dedica aproape tot timpul fiului ei și totul se poate observa din imaginile pe care ea le postează pe rețelele de socializare.

Citeste si: Exclusiv! Care este secretul dietei lui Maurice Munteanu. Juratul Bravo, ai stil! arată mai bine ca niciodată: "Nu există minune, asta e o chestie stupidă!"

Ce spune Maurice Munteanu despre Adela Tecuceanu la mai bine de 5 ani dupa ce tanara a participat la Bravo, ai stil!

Adela a știut întotdeauna să se facă remarcata cu acel "je ne sais qoui", cum ar spune Maurice Munteanu care nu s-a sfiit să facă o serie de declarații în legătură cu fosta finalista la

mai bine de 5 ani de când a participat la Bravo, ai stil!: "A fost una dintre preferatele mele dintre cetățenele care s-au tot perindat prin acel platou. Ea a avut o semnătură foarte clara și a fos tvizibila pentru toți cei care au urmărit emisiunea. Ea a afacut câteva schimbări și contează daca ea se simte bine. Toate chestiile sunt pozitive daca te fac să te simți mai bine și daca au o însemnătate clara.
Ea ne-a arătat că are multe fațete la Bravo, ai stil! și toate într-una singura"
, a declarat Maurice Munteanu în exclusivitate pentru kanald.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Adela Tecuceanu, probleme de sanatate cu fiul ei, Dima

Pe lângă pasiunea pentru fashion pe care nu a pus-o deloc la sertar, dovada stand și pictorialele făcute în stilu-i caracteristic, universul Adelei se învârte în jurul lui Dima pe care îl surprinde de fiecare data în cele

mai inedite ipostaze. Însă, în urma cu puțin timp, că orice mama, Adela a trecut printr-o sperietura zdravăna cu micuțul Dima când a făcut febra 39. "Și după o noapte cu febra 39, noi tot ne găsim puterea să radem dimineața În dimineața asta când i am pus termometrul și i am spus că are febra, mi a spus că,, tie bebe, ale feba pufului” Am ras amândoi de diagnosticul lui, dar am sunat totuși pediatra pentru unul mai clar, febra pufului nu m a lămurit prea tare.
În final e posibil să fie,,herpangina”, care în capul meu și al lui Dima nu i foarte diferit de febra pufului. Oricum ar fi, noi suntem bine și trecem peste orice cu zâmbetul pe buze."