Adelin de la "Puterea dragostei" are un frate la fel de șmecher ca el. Uite cât de mult îi seamănă

Autor: R.V.

Nu multă lume știe că Adelin Cristea, fostul concurent de la "Puterea dragostei", are un frate mai mic cu care se înțelege de minune.

Adelin îl ia pe fratele lui mai mic, Iulian, peste tot pe unde se duce. Chiar de curând Adelin cu Ștefania și Iulian au fost într-o escapadă la munte, pentru a se relaxa și bucura de aerul tare și curat de munte. Mândru de fratele lui și dornic să-și țină la curent fanii cu tot ceea ce face, Adelin postează mereu pe rețelele de socializare fotografii și clipuri video inedite. 

Iată-l pe fratele lui Adelin. Nu vi se pare că seamănă ca două picături de apă?

Iar aici, iată-i pe cei trei în ieșirea la munte:

Citeste si: Ce sexy este fosta iubită a lui Ricardo de la "Puterea dragostei". Uite cât de mult seamănă cu Raluca

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce bombă sexy! Deea de la "Puterea dragostei" nu mai arată ca înainte. Uite cât s-a schimbat

Citeste si: Jador de la "Puterea dragostei", schimbare radicală de look! Ce și-a făcut de atrage fetele ca un magnet acum

Adrian Constantin Cristea, în vârstă de 21 de ani, este un tânăr ambițios și rațional care recunoaște că are, uneori, un temperament mai vulcanic, chiar dacă nu s-a mai certat cu nimeni din adolescență.

Este antrenor de fitness, îi place sportul, adoră plimbarile lungi cu bicicleta şi sa schieze.

Adelin și Ștefania au format un cuplu în casa "Puterea dragostei", însă au ajuns să fie descalificați pentru că au încălcat regulamentul emisiunii.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.