Adelin este noul concurent care a venit în „Casa iubirii”! Tânărul a venit hotărât să le cucerească pe Mihaela și Catinca

Author: Lavinia Medrea

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, fetele au făcut cunoștință cu cel mai nou concurent din competiție.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii ”, fetele au făcut cunoștință cu Adelin, cel mai nou concurent din competiție.

Adelin este noul concurent care a venit în „Casa iubirii”

Astăzi, Adelin a intrat în „Casa iubirii” și a făcut cunoștință cu fetele! Are 24 de ani, provine din Spania și este plecat din România de la vârsta de șase ani.

Este a treia oară când vine la noi în țară, este zodia berbec și se consideră o fire orgolioasă, dar nu este nici gelos, nici posesiv. Adelin este pasionat de baschet și are 1,88 metri înălțime.

Citește și: „Și-a bătut joc de mine tot timpul!”. Mihaela va izbucni în lacrimi după ce va auzi conversații private dintre Robert și Catinca! Nu ratați un nou episod din „Casa iubirii” mâine, 2 noiembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Adelin a venit în „Casa iubirii” pentru a avea o experiență frumoasă și pentru a se îndrăgosti de o fată care, cine știe, i-ar putea fi aleasa inimii. Cel mai nou concurent din competiție a declarat că a venit în emisiune pentru Catinca și pentru Mihaela.

Fetele l-au întrebat ce găsește în comun la Catinca și Mihaela, iar Adelin a spus că nu au nimic în comun, dar Mihaela este tipologia lui de femeie, îi place că este înaltă și are părul lung, iar la Catinca îl atrage faptul că are tatuaje și că pare o fată

cuminte.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ironiile legate de tatuajele Catincăi au fost readuse în discuție întâmplător chiar de către aceasta, îndreptându-și atacul către Mihaela, care a declarat că nu are nimic cu oamenii tatuați, ci doar femeile care au tatuaje pe corp nu i se par finuțe.

Citește și: „Nu recunoaște, asta mă enervează cel mai mult”. Cum s-a justificat Antoni după ce au apărut imagini în care îmbrățișa o altă fată într-un club! Vlada i-a ascultat scuzele amuzată

Adelin nu este încântat de femei geloase și posesive

Ultima relație pe care Adelin a avut-o a durat patru ani și s-a încheiat în urmă cu doi ani. În rest, până în prezent, concurentul a avut parte doar de aventuri.

Motivul despărțirii dintre Adelin și ultima lui parteneră a fost faptul că acesteia nu-i plăcea viața pe care o are Adelin noaptea, deoarece lucra la cluburi și începuse să fie geloasă.

În ultimul an de relație, cei doi se certau încontinuu și au decis să pună punct definitiv.

Fetele s-au gândit să se ridice lângă Adelin pentru a vedea cum arată lângă el, vizual, ca să-și dea seama cu cine se potrivește din casă. Bianca a declarat că i-ar sta bine și alături de Julia, cel puțin din punct de vedere fizic.

Adelin a mai declarat, de asemenea, că nu-i plac femeile geloase și mincinoase. Fetele au început să râdă cu gândul la Mihaela, știind că ea este o fire geloasă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.