Adelina: "Am inceput o noua dieta". Afla ce program urmeaza

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:54

Adelina Pestritu, noua coprezentatoare a emisiunii “WOWBiz”, se pregateste intens pentru revenirea pe micul ecran. Chiar daca arata perfect, vrea sa slabeasca 3 kg si a inceput o noua dieta.

Adelina Pestritu a avut o vara plina! A fost mai tot timpul plecata si, in timpul weekendurilor petrecute departe de casa, nu s-a putut abtine de la tentatiile culinare. Acum isi doreste cu ardoare sa dea jos 3 kilograme.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/pes-f1a21c48b85830fc9b1e4a5ec5afbb22.jpg

Adelina este o gurmanda si o pofticioasa si nu se fereste sa recunoasca acest lucru. Insa nu i se intampla sa faca excese alimentare decat atunci cand pleaca in vacanta si, cum a avut o vara plina de plecari, kilogramele in plus ii cam dau batai de cap.


Sau cel putin asa sustine ea, intrucat cine o priveste isi da seama cu usurinta ca are un trup perfect. 

“Trebuie sa fiu intr-o forma perfecta pentru revenirea pe micul ecran. Asa ca, dupa ce m-am intors din vacanta petrecuta in Franta, am inceput o noua dieta. Nu mai mananc absolut nimic dupa ora 18.00, iar pe parcursul zilei ma hranesc, in principal, cu legume si fructe.

Urmez un program intensiv la sala de fitness, pentru ca miscarea ajuta cel mai mult sa ai un trup tonifiat”
, a declarat Adelina Pestritu. 

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?