Adelina Damian răspunde acuzațiilor lui Albert. Ce relație a avut, de fapt, Războinica cu Zanni la Survivor România

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 14 iun 2021, 17:42
Ce spune Adelina Damian despre acuzatiile aduse de Albert
Sursa: Captură KANAL D

Adelina Damian, proaspăt întoarsă de la Survivor România, a dat cărțile pe față și a răspuns acuzațiilor pe care coechipierul său i le-a adus. Ce relație a avut Războinica cu Zanni?

De curând întoarsă din Republica Dominicană, Adelina Damian a răspuns în premieră acuzațiilor pe care Albert i le-a adus în competiție. Războinicul a dezvăluit că între coechipiera sa și adversarul lor din echipa Faimoșilor, Zanni, a existat o relație mai mult decât cea de prietenie. S-a specultat că cei doi au dormit împreună și au împărțit aceeași pătură.

Adelina Damian, a dat cărțile pe față. Ce relație a avut cu Zanni la Survivor România?

Adelina Damian a fost eliminată în urmă cu două săptămâni din competiția din Republica Dominicană. Recent întoarsă în țară, Războinica a vorbit în premieră la Teo Show despre relația pe care a avut-o cu Zanni și a răspuns acuzațiilor pe care Albert le-a adus la adresa ei.

Războinica a fost întrebată cum au stat, de fapt, lucrurile în camp și dacă este adevărat că a dormit cu Zannidache, și au împărțit aceeași pătură, așa cu a speculat Albert, dar și în ce relații a rămas cu fostul său coechipier.

Citeste si: Adelina Damian, primele imagini de la aeroport! Cine e Razboinicul care a venit special pentru ea

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Relațiile mele cu Albert au rămas bune, adică eu am zis clar, tot ce s-a întâmplat la Survivor cumva pentru mine rămâne acolo, iau doar lecțiile și le aduc acasă și o să le aplic în viața mea, în ceea ce fac eu, adică nu stau să-l aștept pe Albert ca să-l întreb ”De ce ai făcut asta? De ce ai spus lucrul ăsta?” Cumva asta m-a deranjat foarte tare la Albert...

a simțit cumva să mă denigreze într-un moment în care chiar nu mă așteptam la asta din partea lui, a lăsat să se înțeleagă că între mine și Zanni a fost mai mult decât o prietenie. Că Adelina a dormit cu Zanni, că Adelina a făcut asta cu Zanni, a scos niște lucruri dintr-un context și le-a lăsat așa.”, a declarat Adelina.

Adelina este de părere că Albert era gelos că Faimosul își dorea să comunice mai mult cu ea și nu cu favoritul de la Războinici.Fosta concurentă a precizat că după plecarea ei din competiție Albert și Zanni s-au apropiat foarte mult. Aceasta este foarte dezamăgită de lucrurile pe care Albert le-a spus despre ea.

Citeste si: Adelina Damian, adevarul despre alianta Razboinicilor impotriva fetelor din echipa! Cum s-a ajuns la scandalul dintre Maria Chitu si restul coechipierilor

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.