Adelina, dezvaluire incredibila despre Maria! "Vreau sa stai pe langa Marinescu in continuare ca sa am motiv sa ma despart de si el si sa pot sa plec acasa!" Aflati ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei, vineri, 23 iulie, de la 11:00 si 17:00

Autor: Ana Filip
Actualizat: 23 iul 2021, 22:12
Maria de la puterea dragostei Foto(6)
Maria, pusa la zid de Adelina
Sursa: Captură KANAL D

Adelina ii decalra razboi Mariei si face dezvaluiri incredibile despre asa-zisul ei plan in privinta lui Marinescu.

Saptamana aceasta pare sa se incheie in casa Puterea dragostei intr-o atmosfera aparent mai optimista si mai linistita, deoarece romantismul revine printre concurenti si dragostea pare sa pluteasca in aer. Maria si Marinescu incearca sa mai dea o sansa relatiei lor si par din ce in ce mai aproape de a forma din nou un cuplu in casa iubirii. Ramane insa de vazut daca vor reusi sa recladeasca povestea lor de iubire, renuntand la orgolii si gelozii.

Si in editia de miercuri s-a petrecut un moment plin de romantism in casa Puterea dragostei. Radu a incercat din rasputeri sa se apropie de Aurora, cea mai noua concurenta din emisiune, insa gesturile lui tandre fata de frumoasa blondina au starnit gelozia si furtuna in inima Adrianei, care a cedat nervos si a plecat in culise sa se calmeze. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Indragitul show matrimonial "Puterea dragostei" face parte din  programul TV al televiziunii Kanal D. Telespectatorii fideli emisiunii care isi doresc sa nu rateze nicio editie, pot urmari si in mediul online. Puterea dragostei este difuzata live video pe Kanal D, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.

Odata cu apropierea finalului acestui sezon al emisiunii Puterea dragostei, concurentii devin din ce in ce mai tensionati, iar unii dintre ei incearca din rasputeri sa isi caute jumatatea.

In vreme ce altii nu renunta la vechile obiceiuri si starnesc permanent noi conflicte si discutii aprinse. 

Adelina face dezvaluiri neasteptate despre adevaratele intentii ale Mariei fata de Marinescu!

In editia de joi a show-ului Puterea dragostei, lucrurile s-au complicat din nou in casa iubirii, in momentul in care au reizbucnit certuri aprige intre unii dintre concurenti. Seria tensiunilor a fost deschisa de un schimb de replici acide intre Aya si Codrut.

Treptat au intervenit si Andrei si Alexandra, incarcand sa faca tot felul de dezvaluiri. Cea care a parut mai hotarata ca oricand sa dea cartile pe fata a fost Alexandra, care a amenintat-o pe Aya ca va spune tot ceea ce stie despre trecutul ei. 

Vineri insa lucrurile capata o cu totul alta turnura in casa Puterea dragostei. Romantismul si iubirea par sa castige din nou teren in randul concurentilor din emisiune.

Dupa ce zilele trecute, Alexandra a decis sa ii mai dea o sansa lui Codrut si s-au reimpacat, de aceasta data, Maria si Marinescu vor fi cei care au de gand sa ingroape securea razboiului iscat intre ei si vor incerca sa se reapropie si sa isi spuna reciproc ceea ce au pe suflet. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa intentiile de impacare dintre Maria si Marinescu vor fi la un pas de a se spulbera deoarece Adelina, care pana de curand se pretindea buna prietena a Mariei, va face o dezvaluire socanta, menita parca sa le distruga orice sansa de a se impaca. Aceasta va spune la un moment dat ca Maria i-ar fi cerut sa se apropie in continuare de Marinescu, pentru a-i oferi un motiv intemeiat de a se desparti definitv de el si de a pleca acasa. 

Si tot in editia de vineri, casa Puterea dragostei va mai fi zguduita de inca o veste incredibila ce o va viza pe Aurora, cea mai recent intrata in competitie. Cristina Mihaela va transmite faptul ca la redactia emisiunii a sosit un mesaj in care se sublinia ca Aurora ar avea o relatie de multi ani cu un barbat casatorit si care are si copii acasa. La toate acestea se vor adauga si dezvaluirile Adelinei, care va interveni si acest caz.

Aflati daca se vor confirma toate aceste zvonuri atat despre Maria, cat si despre Aurora, in editia de vineri, a emisiunii Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Eliminearea care a șocat pe toată lumea. Cine este concurentul care a părăsit casa Puterea Dragostei în Gala de astăzi

Citeste si: Alexandra spune tot ce stie despre Aya! "Stiu cine ai fost, stiu pe unde ai umblat, stiu ce ai facut! Stiu toata viata ta"

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.